On the Basis of Sex trailer: Η Felicity Jones γίνεται η Ruth Bader Ginsburg και δίνει έναν σκληρό αγώνα

Με τον Armie Hammer ως ο σύντροφος της διάσημης δικαστή
15 Νοεμβρίου 2018 08:00
On the Basis of Sex trailer: Η Felicity Jones γίνεται η Ruth Bader Ginsburg και δίνει έναν σκληρό αγώνα

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Movie Fone, η Focus Features έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer του κοινωνικού-βιογραφικού δράματος On the Basis Of Sex, όπου σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε την υποψήφια από την Ακαδημία, Felicity Jones (The Theory of Everything, Rogue One: A Star Wars Story), ενώ μαζί της παίζει και ο Armie Hammer (Call Me By Your Name).

Η νεαρή ηθοποιός μας συστήνεται ως η τότε νεότερη εκδοχή της Ruth Bader Ginsburg, μέλους του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α η οποία υπερασπίστηκε σθεναρά την ισοτιμία μεταξύ των δύο φύλων. Ο Armie ενσαρκώνει εδώ τον Martin Ginsburg, δηλαδή τον σύζυγο της εν λόγω σπουδαίας φυσιογνωμίας. Η συγκεκριμένη ιστορία πραγματεύεται το πώς αποφάσισαν να προχωρήσουν από κοινού οι δύο παραπάνω φιγούρες επενδύοντας σε πρωτοβουλίες και δράσεις για την κατοχύρωση επαναστατικών αλλαγών τόσο μέσα στα δικαστήρια χάρη στην εκδίκαση ανάλογων υποθέσεων όσο και έξω από αυτά, παλεύοντας έναντι του ανισοτήτων που συνέχισαν να διαιωνίζονται ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Η βραβευμένη με Emmy, Mimi Leder υπογράφει την σκηνοθεσία και ο Daniel Stiepleman, ο ανιψιός της Ginsburg, επεξεργάστηκε το σενάριο. Το cast συγκροτούν επίσης οι: Justin Theroux, Kathy Bates, Sam Waterston, Jack Reynor, Stephen Root, και η Cailee Spaeny. Η Participant Media μέσω της  Amblin Partners ανέλαβε την παραγωγή του όλου εγχειρήματος.

Το On The Basis Of Sex έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2018, την ίδια δηλαδή ημέρα  που τιμάται η Ginsburg για τα 25 χρόνια θητείας της στον χώρο της δικαιοσύνης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer: