Super Mario Bros.: Η animated ταινία της Illumination θα βγει το 2022

Συνεισφέρει ενεργά ο Shigeru Miyamoto στο φιλμ
09 Νοεμβρίου 2018 11:03
Super Mario Bros.: Η animated ταινία της Illumination θα βγει το 2022

Μια ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο της animated ταινίας του Super Mario, είχαμε πρόσφατα από τον επικεφαλής της Illumination Entertainment, η οποία συνεργάστηκε πριν από αρκετούς μήνες με τη Nintendo. Δια στόματος του Chris Meledandri, λοιπόν, όπου σε συνέντευξη του στο Variety για την προώθηση του The Grinch, επιβεβαίωσε ότι η ταινία Super Mario Bros. είναι σε "αναπτυξιακή προτεραιότητα" και θα μπορούσε να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2022. 

Έδωσε μάλιστα μερικές εξηγήσεις για το πόσο ιδιαίτερη πρόκληση είναι για τους δημιουργούς του Despicable Me και των Minions, το εν λόγω project: 

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο έργο. Είναι μεγάλη η πρόκληση του να παίρνεις πράγματα που είναι τόσο εύθραυστα στην αρχική τους μορφή και να βρίσκεις βάθος σε αυτά, χωρίς να χρειαστεί να διακινδυνεύσουν οι γενιές των fans που αγαπούν τον Mario, αλλά και να μοιάζει τόσο αυθεντικό στην εικονογραφία και να μπορεί να υποστηρίξει μια τριμερής σεναριακή δομή.

Το θετικό στο project μέχρι στιγμής είναι πως η Illumination συνεργάζεται πολύ στενά με τον πατέρα της σειράς, τον Shigeru Miyamoto, ώστε να διαβεβαιώσει ότι όλα θα πάνε καλά με την ανάπτυξη του, αναφέροντας πως βρίσκεται "στο δημιουργικό επίκεντρο της ταινίας". 

Εάν όλα πάνε καλά, τότε το Super Mario Bros. θα βγει στους κινηματογράφους το 2022.