Secret Life of Pets 2: O Max πηγαίνει στον κτηνίατρο στο πρώτο trailer

Ξέρουμε πραγματικά τι νιώθουν τα τετράποδά μας;
07 Νοεμβρίου 2018 16:03
Secret Life of Pets 2: O Max πηγαίνει στον κτηνίατρο στο πρώτο trailer

Το πρώτο trailer του The Secret Life of Pets 2 δόθηκε στη δημοσιότητα από την Illumination Entertainment, υπεύθυνη για τις επιτυχίες των Despicable Me και Minions. Πρόκειται για το sequel της σκυλίσιας animated ταινίας που κατάφερε να ξεπεράσει τα $875 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, το οποίο έχουν και πάλι αναλάβει ο σκηνοθέτης Chris Renaud και ο σεναριογράφος Brian Lynch. 

Ακόμη δεν ξέρουμε πολλά για την πλοκή του "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2", μιας και το teaser δείχνει απλά τον Max να πηγαίνει στον κτηνίατρο, εκεί όπου συναντά λογιών-λογιών διαφορετικά τετράποδα με τα δικά τους προβλήματα, κάνοντας μας να αναρωτηθούμε κατά πόσο πολύ πραγματικά τα ξέρουμε. Θα ακολουθήσουν και άλλα character trailers που θα δίνουν περισσότερες ματιές στη νέα ταινία. 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Max πλέον έχει αναλάβει ο Patton Oswalt, ύστερα από την απόλυση του διάσημου κωμικού Louis C.K., ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Το υπέρλαμπρο καστ ηθοποιών της πρώτης ταινίας επιστρέφει εξ ολοκλήρου και είναι οι: Kevin HartJenny SlateEric StonestreetEllie KemperLake Bell, Dana CarveyHannibal Burress, και Bobby Moynihan, ενώ στις νέες προσθήκες βρίσκουμε τους Harrison Ford, Tiffany Haddish, Nick Kroll και Pete Holmes. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Chris Meledandri της Illumination έχει αναλάβει το reboot του Shrek το οποίο βρίσκεται στα σκαριά. 

Το The Secret Life of Pets 2 θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουνίου 2019 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer.