Οι Chloë Grace Moretz και Jack O’Connell είναι οι νέοι "Bonnie και Clyde"

Και θα υποδυθούν το θρυλικό ζευγάρι παρανόμων στο "Love is a Gun"
31 Οκτωβρίου 2018 14:34
Οι Chloë Grace Moretz και Jack O’Connell είναι οι νέοι

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, Greta, Suspiria) και ο Jack O’Connell (Unbroken, Godless) θα συμπρωταγωνιστήσουν ως η Bonnie Parker και ο Clyde Barrow στο Love is a Gun.

Το εν λόγω βιογραφικό δράμα περιόδου θα σκηνοθετήσει ο Kike Maillo (Toro, Eva, Barcelona Summer Night), αντλώντας υλικό από το βιβλίο Go Down Together: The True, Untold Story of Bonnie and Clyde του συγγραφέα Jeff Guinn. Το σενάριο θα επιμεληθούν οι Sheldon Turner (Up in the Air) και Johnny Newman (Narcos). Θα δούμε λοιπόν να ζωντανεύει στο πανί της μεγάλης οθόνης το θυελλώδες ειδύλλιο δύο γνωστών κακοποιών που μετακινούνταν στις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες την περίοδο του Κραχ, διαπράττοντας ληστείες ακόμη και φόνους όταν στένευε ασφυκτικά γύρω τους ο κλοιός από τις αρχές.

Οι παραγωγοί της ταινίας δήλωσαν πάνω στο όλο project: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξανασυστήνουμε την εμβληματική ιστορία των Bonnie και Clyde. Η ιστορία τους παραμένει πανταχού παρούσα στην δημοφιλή κουλτούρα ολόκληρης της υφηλίου, όμως λίγοι σε αυτή τη γενιά γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της βαθιάς ερωτικής τους σχέσης και τις συνθήκες που οδήγησαν στο διαβόητο δολοφονικό τους όργιο το οποίο αιχμαλώτισε την φαντασία του κόσμου του καιρού τους. Ο Kike, η Chloë και ο Jack είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με την προσέγγιση των χαρακτήρων που θα εφαρμόσουμε και είμαστε τυχεροί που έχουμε μια δημιουργική ομάδα αυτού του υψηλού επιπέδου που μας οδηγεί προς τα εμπρός».

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το Love is a Gun.