Το Halloween συνεχίζει το μακελειό του στο box office

Η άκρως επιτυχημένη επιστροφή του Michael Myers και της Jamie Lee Curtis
29 Οκτωβρίου 2018 18:57
Το Halloween συνεχίζει το μακελειό του στο box office

Η επιστροφή του Michael Myers για μια ακόμη "Νύχτα με τις Μάσκες" αποδεικνύεται μια τεράστια επιτυχία, ύστερα από το γεγονός ότι έκανε το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο horror ταινίας στην ιστορία του αμερικάνικου box office. Για δεύτερο σερί Σαββατοκύριακο, το νέο Halloween συνέχισε το μακελειό του στο box office διατηρώντας την πρώτη θέση με $32 εκατομμύρια σε εισπράξεις, ξεπερνώντας έτσι τα 126 εκατομμύρια δολάρια συνολικά. Το horror sequel του αυθεντικού Halloween του 1978 αγνοεί τις υπόλοιπες εννέα Halloween ταινίες και επικεντρώνεται στην εκδίκηση που θέλει να πάρει η Laurie Strode της Jamie Lee Curtis, 30 χρόνια μετά την τραυματική εκείνη βραδιά, όπου γλίτωσε παρά τρίχα από τον δολοφόνο με τη μάσκα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι άρεσε σε γενικές γραμμές τόσο σε κριτικούς (Cinemascore -B) όσο και σε κοινό, ενώ εκμεταλλεύτηκε και το τέλειο timing στο οποίο βγήκε στις αίθουσες αφού οι Αμερικάνοι κινούνται στους ρυθμούς της ομώνυμης εορτής. 

Αποτελεί την τρίτη πιο εμπορική ταινία της Blumhouse πίσω από τα Split ($138.2 εκ) και Get Out ($178 εκ.) και αναμένεται να βγει και εδώ στην πρώτη θέση, όταν τελειώσει τις προβολές της. Την άποψη μας για το Halloween του σκηνοθέτη David Gordon Green μπορείτε να τη βρείτε εδώ.