The Silver Bear: Ο Michael B. Jordan γίνεται ένας αμείλικτος εκτελεστής

Ο πρωταγωνιστής του ‘Creed’ μεταμορφώνεται σε έναν hardcore ήρωα
22 Οκτωβρίου 2018 16:46
The Silver Bear: Ο Michael B. Jordan γίνεται ένας αμείλικτος εκτελεστής

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR,  κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Michael B. Jordan (Creed, Black Panther) πλέον θα μας συστηθεί ως ένας φονικός εκτελεστής στο The Silver Bear, την κινηματογραφική διασκευή της ομώνυμης σειράς μυθιστορημάτων του Derek Haas που ετοιμάζουν η Lionsgate και η Nickel City Pictures.

Ο διάσημος ηθοποιός θα ενσαρκώσει εδώ τον ‘Columbus’, ο οποίος γίνεται ένας σκληροπυρηνικός δολοφόνος που είναι ο φόβος και ο τρόμος του οργανωμένου εγκλήματος!

Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Frank Baldwin (Hard Powder and The Godmother). Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται ειδικότερα οι Vishal Rungta, Mark Fasano και Ankur Rungta, με τον Jordan να επωμίζεται και εκείνος επίσης καθήκοντα παραγωγού μέσω της εταιρείας του, Outlier Society Production.

Ο πρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group, Joe Drake, πάνω στο όλο εγχείρημα του The Silver Bear, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ‘The Silver Bear’ είναι ένα είδος ιστορίας που χρειάζεται να το ζήσει κανείς στην μεγάλη οθόνη, και ο Michael είναι ο τέλειος σταρ του σινεμά για να μπει στο πετσί ενός δυναμικού χαρακτήρα και να μας μεταφέρει στον κινηματογραφικό κόσμο του ‘Columbus’».