O Patrick Wilson και η Vera Farmiga επανέρχονται και επίσημα για το ‘Annabelle 3’

Το γνωστό υποκριτικό δίδυμο επιστρέφει υποδυόμενο τους δαιμονολόγους ‘Warrens’
17 Οκτωβρίου 2018 17:07
O Patrick Wilson και η Vera Farmiga επανέρχονται και επίσημα για το ‘Annabelle 3’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι Patrick Wilson και η Vera Farmiga γυρίζουν για ακόμη μία φορά στο σύμπαν του The Conjuring, αναλαμβάνοντας και πάλι τους γνώριμους ρόλους τους ως οι ερευνητές του παραφυσικού ‘Ed’ και ‘Lorraine Warren’ για τις ανάγκες του 3ου sequel του Annabelle.

Το καινούργιο φιλμ μεταφυσικού τρόμου δεν έχει τιτλοφορηθεί ακόμη. Το σενάριό του υπογράφει ο Gary Dauberman, και θα επικεντρώνεται και πάλι στην αποκρουστική κούκλα ‘Annabelle’, που χρησιμοποιήθηκε από μία σατανική δύναμη για να προξενήσει ανεπανόρθωτο κακό σε ανυποψίαστους ανθρώπους.

Όταν οι ‘Warrens’ τοποθετήσουν το εν λόγω αντικείμενο στο υπόγειο του σπιτιού της όπου φυλάσσουν και άλλα καταραμένα πράγματα, θα πιστέψουν ότι έχουν εξουδετερώσει τον παραπάνω κίνδυνο. Δυστυχώς θα διαψευστούν πανηγυρικά αφού το μοχθηρό πνεύμα θα βρει τρόπο να φέρει ξανά το χάος, με την δεκάχρονη ‘Judy’ (Mckenna Grace), την κόρη του ζευγαριού να μπαίνει στο στόχαστρό του.

Ο Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle) αποτελεί την τελευταία προσθήκη του cast. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται ο James Wan μέσω της εταιρείας του, Atomic Monster, αλλά και ο Peter Safran με την The Safran Company.

Το Annabelle 3 αναμένεται να βγει στις Η.Π.Α. στις 3 Ιουλίου του 2019.