Men in Black spinoff: Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους Tessa Thompson και Chris Hemsworth

Το υποκριτικό δίδυμο του ‘Thor: Ragnarok’ επιστρέφει ερευνώντας επαφές τρίτου τύπου
13 Οκτωβρίου 2018 15:15
Men in Black spinoff: Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους Tessa Thompson και Chris Hemsworth

Σύμφωνα και με δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο από το σετ του spinoff του Men in Black, το οποίο μάλιστα κοινοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η ίδια η Tessa Thompson (Annihilation) που ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με τον συμπρωταγωνιστή της από το Thor: Ragnarok, Chris Hemsworth (Bad Times at the El Royale).

 
 
 
View this post on Instagram

Buds in Black. @chrishemsworth

A post shared by Tessa Thompson (@tessamaethompson) on

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται εδώ ο F. Gary Gray (Fate of the Furious). Εν προκειμένω σε κεντρικούς ρόλους θα δούμε και τους: Liam Neeson, Rebecca Ferguson (Mission: Impossible), Les Twins, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, και φυσικά την Emma Thompson (Beauty and the Beast, Brave, Nanny McPhee) ως αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών.

Το σενάριο θα επεξεργαστούν οι Art Marcum και Matt Holloway. Το διάσημο sci-fi franchise που εγκαινίασαν οι Will Smith και Tommy Lee Jones θα αναβιώσει μέσα από μία φρέσκια μυθοπλασία με undercover πράκτορες που όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση τα βάζουν με εξωγήινες οντότητες.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Took a break from galaxy defending on MiB to make shapes to a song some Andriods sent to me for my birthday. ?. I will be dancing to it for the rest of my natural life. @wondaland should we make the world a better place and leak the track ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa Thompson (@tessamaethompson) στις

Την παραγωγή του project συντονίζουν οι Walter F. Parkes και Laurie MacDonald ενώ ο Steven Spielberg ανέλαβε ως εξωτερικός παραγωγός.

Το spinoff του Men in Black έχει οριστεί να διανεμηθεί από την Sony στις 17 Μαΐου του 2019 όσον αφορά τις Η.Π.Α.