Πέντε εταιρείες παραγωγής κονταροχτυπιούνται για το remake του ‘Train To Busan’

Οι Gary Dauberman και  James Wan κυνηγούν να προφτάσουν αυτό το ‘τρένο’
26 Σεπτεμβρίου 2018 17:39
Πέντε εταιρείες παραγωγής κονταροχτυπιούνται για το remake του ‘Train To Busan’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι πέντε κινηματογραφικά στούντιο παλεύουν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα της αμερικανικής διασκευής του νοτιοκορεάτικου μεταποκαλυπτικού φιλμ Train To Busan του San-ho Yeon το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο σινεμά το 2016 σημειώνοντας ρεκόρ εισπράξεων παγκοσμίως, ξεπερνώντας το ποσό των 85$ εκατομμυρίων.

Στην κούρσα αυτή αγωνίζονται να εξασφαλίσουν την πρωτιά η Universal, η Paramount, η Lionsgate, η Screen Gems και η New Line Cinema η οποία δείχνει να προπορεύεται στα προγνωστικά, με το όνομα του Gary Dauberman να ακούγεται για την προσαρμογή του σεναρίου, και του James Wan για την παραγωγή του project.

Να θυμίσουμε εδώ ότι το αυθεντικό θρίλερ με ζόμπι Train To Busan πραγματεύεται την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού στην Νότια Κορέα που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζωντανούς-νεκρούς και πώς οι επιβάτες μίας υπερταχείας κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να επιβιώσουν από τα αιμοδιψή πλάσματα σε μία διαδρομή από την Seoul στην Busan. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από το σχετικό trailer της πρωτότυπης ταινίας: