Δείτε εδώ ολόκληρη τη χειρότερη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου - [Ενημέρωση]

Το "The Room" του Tommy Wiseau είναι πλέον στο YouTube
24 Σεπτεμβρίου 2018 08:21
Δείτε εδώ ολόκληρη τη χειρότερη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου - [Ενημέρωση]

Η ταινία του 2003, The Room έχει γίνει πλέον ένα cult σύμβολο, αφού διεκδικεί τον τίτλο της χειρότερης ταινίας όλων των εποχών. Ο παραγωγός-σκηνοθέτης-σεναριογράφος-πρωταγωνιστής της, Tommy Wiseau, μόλις ανέβασε ολόκληρη την ταινία στο YouTube, για να βάλει το λιθαράκι του στον ανθρώπινο πολιτισμό και παράλληλα να αποκομίσει κάποια έσοδα μέσω donate links που πρόσθεσε στην περιγραφή του.

Στο παρελθόν έχουν υπάρξει πειρατικές εκδόσεις της ταινίας στο YouTube, ενώ καμία υπηρεσία streaming δεν την έχει διαθέσιμη. Το The Room περιλαμβάνει ένα ερωτικό τρίγωνο σε συνδυασμό με αρκετές άσχετες και περίεργες πλοκές που δεν καταλήγουν πουθενά. Το cult status του The Room αποδεικνύεται με τη βιογραφική ταινία του Wiseau, The Disaster Artist με πρωταγωνιστή τον James Franco, η οποία κέρδισε Όσκαρ πέρυσι.

Αν έχετε χρόνο…πραγματικά για χάσιμο ή έχετε περιέργεια για το πώς μπορεί να είναι η χειρότερη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου, πατήστε απλά play παρακάτω.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24/09 20:00

Φαίνεται πως η ταινία κατέβηκε από το YouTube για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη με ενημέρωση του παρόντος άρθρου.