"Hunter Killer" final trailer: O Gerard Butler πασχίζει να εμποδίσει έναν Γ’ Παγκόσμιο

Και θα δώσει μία αμείλικτη μάχη με τον χρόνο και τους αντιπάλους του
14 Σεπτεμβρίου 2018 14:32

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία το τελικό trailer του action θρίλερ Hunter Killer, όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Gerard Butler (Den of Thieves, RocknRolla, 300) ενσαρκώνοντας τον καπετάνιο ενός πολεμικού υποβρυχίου.

Στο εν λόγω φιλμ το οποίο αφορμάται από το βιβλίο “Firing Point” των George Wallace και Don Keith, ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον κυβερνήτη 'Joe Glass', έναν άνδρα που ηγείται μίας στρατιωτικής επιχείρησης, η οποία έχει σαν στόχο να αποτρέψει ένα ρωσικό πραξικόπημα που πρόκειται να γίνει μυστικά και που κινδυνεύει να φέρει τα πάνω κάτω στις γεωπολιτικές ισορροπίες. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και ο ‘Glass’ αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με στελέχη μίας επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Υποβρύχιων Καταστροφών των Η.Π.Α. (NAVY Seals) για να προστατέψει τον Ρώσο πρόεδρο και να αποτρέψει έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Donovan Marsh (Avenged) κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Arne L. Schmidt και Jamie Moss. Το cast συναπαρτίζουν οι Gary Oldman, Linda Cardellini, και ο Toby Stephens.

Το Hunter Killer πρόκειται να κάνει ποδαρικό στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: