Αποχωρεί ή όχι ο Henry Cavill από τον ρόλο του Superman;

Μια νέα εξέλιξη αφήνει πολλά ερωτηματικά
13 Σεπτεμβρίου 2018 17:19
Αποχωρεί ή όχι ο Henry Cavill από τον ρόλο του Superman;

Τρικυμία και πάλι στο στρατόπεδο της DC φαίνεται πως υπάρχει, καθώς σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του THR έγινε γνωστό πως ο Henry Cavill αποτελεί παρελθόν από τον ρόλο του Superman. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται το κινηματογραφικό σύμπαν της DC βρίσκεται σε μια διαδικασία ανακατάταξης εξαιτίας της Warner Bros. η οποία -σύμφωνα με άλλη πηγή- λέγεται ότι πατάει το κουμπί "επανεκκίνησης". Το στούντιο ήθελε τον Cavill για ένα cameo στο επερχόμενο Shazam! αλλά οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο έπεσαν στο κοινό, κλείνοντας την πόρτα για να επανεμφανιστεί ως Superman.

Και όλα αυτά διότι η Warner έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην ταινία της Supergirl, η οποία θα είναι μια origin ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έφηβη ηρωίδα. Επιπλέον, ακούγεται ότι οι Warners δεν θέλουν άλλη solo ταινία με τον Superman για αρκετά χρόνια ακόμη, με μια άλλη πηγή να υποστηρίζει: "Ο Superman είναι σαν τον James Bond, και μετά από μια συγκεκριμένη θητεία πρέπει να βρεις νέο ηθοποιό." 

Μια άλλη πηγή εκ των έσω αναφέρει ότι το deal δεν έκλεισε λόγω προβλημάτων με το πρόγραμμα του ηθοποιού, κάτι το οποίο πιθανότατα να ισχύει αφού πριν μερικές μέρες υπέγραψε επίσημα για τη σειρά The Witcher του Netflix, όπου θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή, Geralt of Rivia. 

Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν όταν σήμερα ο Henry Cavill ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια απάντηση που προκαλεί σύγχυση στη όλη υπόθεση. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Today was exciting #Superman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill) στις

Η λεζάντα γράφει: "Σήμερα ήταν συναρπαστικά" και συνοδεύεται από το hashtag #Superman ενώ ο Cavill φοράει μια μπλούζα που αναφέρει τον πλανήτη Krypton. Η απάντηση που δίνει ο ηθοποιός στα δημοσιεύματα σίγουρα μπερδεύει παρά ξεκαθαρίζει εάν αφήνει στην άκρη ή όχι την κόκκινη κάπα. Ίσως τελικά να μην έχει λήξει η θητεία του στο DCEU

Αμέσως μετά ένας εκπρόσωπος της Warner έδωσε την εξής ανακοίνωση:

Παρόλο που δεν έχουν παρθεί αποφάσεις σχετικά με κάποια μελλοντική Superman ταινία, είχαμε πάντα μεγάλο σεβασμό και μια καλή σχέση με τον Henry Cavill και αυτή μένει απαράλλαχτη. 

Τα νερά θολώνουν ακόμη περισσότερο με το δημοσίευμα του Deadline που γράφει ότι το στούντιο σκέφτεται να βάλει τον Michael B. Jordan, πρωταγωνιστή του Black Panther, στον εμβληματικό ρόλο του "Ανθρώπου Ατσάλι". Μένει να δούμε που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση σύντομα.