Το The Conjuring 3 πήρε το πράσινο φως

Τα γυρίσματα του ξεκινούν το 2019 με την προοπτική να βγει το 2020
12 Σεπτεμβρίου 2018 15:14
Το The Conjuring 3 πήρε το πράσινο φως

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το The Conjuring 3 θα ξεκινήσει τις διαδικασίες παραγωγής του το 2019 όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Cinema Blend, ο παραγωγός Peter Safran.

Ο εν λόγω συντελεστής του διάσημου franchise παραφυσικού τρόμου της Warner Bros. Pictures και συνεργάτης του James Wan, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ευελπιστούν η νέα ταινία να είναι έτοιμη να διανεμηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020. Ειδικότερα τόνισε:  «Είναι στα σκαριά και πάει άψογα. Ο David Leslie Johnson επεξεργάζεται το σενάριο και αισθάνομαι πολύ σίγουρος ότι το έχουν εν εξελίξει και θα το τρέξουν μέσα στο επόμενο έτος».

Συνεπώς ο σεναριογράφος του The Conjuring 2, David Leslie Johnson επανέρχεται δυναμικά για το The Conjuring 3 για την πλοκή του οποίου δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες στην δημοσιότητα, παρά μόνο ότι θα παρεκκλίνει λιγάκι από το σύνηθες μοτίβο «ενός ακόμη δαιμονισμού σε ένα σπίτι με μία οικογένεια σε κίνδυνο". Επιπρόσθετα, δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ο Wan θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη στην προκειμένη περίπτωση.

Να σημειωθεί εδώ ότι το The Nun του Corin Hardy που έρχεται να εμπλουτίσει τον κόσμο του Conjuring, σκαρφάλωσε ταχύτατα στην κορυφή του παγκόσμιου box office, καταγράφοντας εισπράξεις ύψους $131 εκατ. ήδη από το πρώτο τριήμερο προβολής του.