The Nun: Το πρόσωπο του απόλυτου κακού αποκαλύπτεται στο νέο promo

Και είναι ανατριχιαστικά απόκοσμο
05 Σεπτεμβρίου 2018 18:52
The Nun: Το πρόσωπο του απόλυτου κακού αποκαλύπτεται στο νέο promo

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Warner Bros. κοινοποίησε στο Twitter καινούργιο promo για το The Nun, το επερχόμενο μεταφυσικό θρίλερ που προσθέτει ένα ακόμη  λιθαράκι στο κινηματογραφικό σύμπαν τρόμου του The Conjuring.

Στο εν λόγω spinoff την σκηνοθεσία επιμελείται ο Corin Hardy, ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκεται ο James Wan και ο Peter Safran. Το σενάριο επεξεργάστηκε ο Gary Dauberman.

Η ταινία έχει στο επίκεντρό της έναν ιερέα με μυστηριώδη προϊστορία, και μία δόκιμη μοναχή που έχουν σταλεί ως πληρεξούσιοι από την Εκκλησία του Βατικανού σε ένα μοναστήρι στην Ρουμανία ώστε να βεβαιωθούν ότι αιτία θανάτου μίας άλλης καλόγριας ήταν όντως η αυτοχειρία ή κάτι άλλο. Οι δυο τους πρέπει να οπλιστούν με θάρρος καθώς ένα φρικαλέο διαβολικό πνεύμα επιτίθεται στους ανθρώπους της μονής με την όψη μίας μοναχής, θέλοντας να αφανίσει όποιον βρίσκει καταφύγιο μέσα στο αβαείο.

Πρωταγωνιστούν ο Demian Bichir (A Better Life) και η Taissa Farmiga (American Horror Story), με το cast να εμπλουτίζεται  ακόμη από τους: Jonas Bloquet (Elle), Charlotte Hope (Game of Thrones), Ingrid Bisu (Toni Erdmann), και την Bonnie Aarons (The Conjuring 2) που υποδύεται για ακόμη μία φορά τον παραπάνω αποκρουστικό δαίμονα.

Οι πύλες των κινηματογραφικών αιθουσών ανοίγουν για το The Nun στις 6 Σεπτεμβρίου του 2018 στην χώρα μας ενώ μία ημέρα αργότερα έχει δρομολογηθεί η διανομή του στις Η.Π.Α. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό promo: