Magic Lantern trailer: Ο Amir Naderi σκηνοθετεί μία ιδιαίτερη ιστορία μυστηρίου και έρωτα

Με το πάθος και το σινεμά να είναι στο επίκεντρό της
06 Σεπτεμβρίου 2018 19:37
Magic Lantern trailer: Ο Amir Naderi σκηνοθετεί μία ιδιαίτερη ιστορία μυστηρίου και έρωτα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Magic Lantern του Ιρανού δημιουργού Amir Naderi η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας στην κατηγορία Sconfini.

Εξωτερικός  του έργου είναι ο Ramin Bahrani με τον οποίο ο Naderi επιμελήθηκε από κοινού το σενάριο του δυστοπικά φουτουριστικού δράματος  Fahrenheit 451 του HBO και του 99 Homes. Η όλη πλοκή εστιάζει στον  Mitch (Monk Serrell-Freed), έναν νεαρό μηχανικό προβολής ταινιών στο Los Angeles ο οποίος αιχμαλωτίζεται από το περιεχόμενο ενός φιλμ που αποτυπώνεται στο πανί της μεγάλης οθόνης. Ξαφνικά, βλέπει τον εαυτό του ως πρωταγωνιστή της υπόθεσης, και ερωτεύεται με μία αινιγματική κοπέλα (Sophie Lane Curtis) που απροσδόκητα όμως εξαφανίζεται. Ο ήρωας θα κινήσει γη και ουρανό γα να την βρει, κάνοντας ένα ταξίδι εμπειριών στο Los Angeles και συναντώντας πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένης  και μίας παλιάς σταρ του κινηματογράφου την οποία εδώ υποδύεται η Jacqueline Bisset.

Το cast του Magic Lantern συναπαρτίζουν οι Robert Beltran, James Jagger και ο Brandon Sklenar ενώ πίσω από την παραγωγή του project είναι η Scion Pictures και η Runner Films. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: