Η Emma Watson αντικαθιστά την Emma Stone στο ‘Little Women’

Δεν έχει γίνει σαφές γιατί αποσύρθηκε η πρωταγωνίστρια του ‘La La Land’
26 Αυγούστου 2018 10:53
Η Emma Watson αντικαθιστά την Emma Stone στο ‘Little Women’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Emma Watson (Harry Potter movies, Beauty and the Beast) θα πάρει την θέση της βραβευμένης από την Ακαδημία, Emma Stone (La La Land, Birdman,Crazy Stupid Love) στο Little Women της Greta Gerwig.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί από το στούντιο ο λόγος αποχώρησης της Stone από το project, με τα γυρίσματα του φιλμ να ξεκινούν κανονικά τον επόμενο μήνα. Πλέον λοιπόν, στην κινηματογραφική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος “Μικρές Κυρίες” της Loisa May Alcott, στον ρόλο της ‘Meg March’ θα δούμε την Watson.

Το cast συμπληρώνουν επίσης η Saoirse Ronan (Lady Bird, Lovely Bones, Hanna) ως η ‘Jo March’, o Timothee Chalamet (Call Me By Your Name, Hot Summer Nights, Hostiles) ως ο ‘Laurie Laurence’, η Florence Pugh (King Lear, The Falling, Marcella) ως η ‘Amy March’, η Laura Dern (Twin Peaks, Jurassic Park) και ο James Norton.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στις αδερφές ‘March’, τις ‘Amy’, ‘Jo’, ‘Beth’ και την ‘Meg’ στην μετεμφυλιακή περίοδο της Αμερικής και την προσπάθεια της οικογένειας αυτής να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να σταθεί και πάλι στα πόδια της.  Πίσω από την παραγωγή του φρέσκου αυτού εγχειρήματος της Sony θα βρίσκονται οι: Amy Pascal, Denise Di Novi, Robin Swicord, και η Andrea Giannetti για λογαριασμό της Columbia Pictures.

To Little Women έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα Χριστουγέννων του 2019 .