My Dinner With Hervé trailer: Οι Peter Dinklage και Jamie Dornan γίνονται αχώριστοι

Παίζοντας σ’ ένα βιογραφικό φιλμ με επίκεντρο τον πρωταγωνιστή του ‘Fantasy Island’
25 Αυγούστου 2018 16:44
My Dinner With Hervé trailer: Οι Peter Dinklage και Jamie Dornan γίνονται αχώριστοι

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα My Dinner With Hervé του Sacha Gervasi, με την HBO Film Productions να ορίζει παράλληλα και την ημερομηνία προβολής της ταινίας στο HBO για τις 20 Οκτωβρίου του 2018.

Το εν λόγω project όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύουν ο Peter Dinklage (Game of Thrones) και ο Jamie Dornan (50 Shades of Grey,The Fall), θα μας αφηγηθεί την αληθινή ιστορία φιλίας που είχαν ο δημοσιογράφος Danny Tate (Dornan) και ο Hervé Villechaize (Dinklage) του Fantasy Island, με σημείο αναφοράς την γνωριμία τους κάποιο βράδυ στο Los Angeles μέσα από την οποία οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν αχώριστη παρέα.

Το cast συμπληρώνουν εδώ η Mireille Enos ως ο επί χρόνια δεσμός του Hervé εν ονόματι Kathy Self, η Harriet Walter ως η Fiona Baskin, δηλαδή η συντάκτρια της εφημερίδας όπου εργαζόταν ο ρεπόρτερ, η Oona Chaplin ως η Katie Nielson, η κοπέλα του Danny, o David Strathairn ως ο Marty Rothstein, ο ατζέντης του Villechaize, και ο Andy García  ως ο Ricardo Montalbán, o συνάδερφος του Villechaize από το Fantasy Island.

To σενάριο του My Dinner With Hervé υπογράφει ο Gervasi από κοινού μαζί και με τον Sean Macaulay. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: