Slice trailer| Τι δουλειά έχουν μαζί ένας rapper, ένας πιτσαδόρος και ένας serial killer;

Ο ‘Steve’ του Stranger Things κάνει κατ’ οίκον παραγγελίες σε μία horror παρωδία
22 Αυγούστου 2018 15:01
Slice trailer| Τι δουλειά έχουν μαζί ένας rapper, ένας πιτσαδόρος και ένας serial killer;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, η A24 έβγαλε το πρώτο trailer της αντισυμβατικής παρωδίας τρόμου Slice του Austin Vesely που υπόσχεται να κάνει κομματάκια ότι ξέραμε μέχρι τώρα για τις splash μαύρες κωμωδίες.

Ο Vesely έχοντας σκηνοθετήσει τα video clip “Sunday Cancy” και “Angels” του Chance Bennett που ακούει και στο όνομα ‘Chance the Rapper’ διαλέγει εν προκειμένω ως πρωταγωνιστή της ταινίας του τον εν λόγω μουσικό καλλιτέχνη. Έτσι, ο Chance επιχειρεί να κάνει το ντεμπούτο του στην υποκριτική σώζοντας μαζί με τον Joe Keery (Stranger Things) και την υποψήφια για Emmy, Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2) ανυποψίαστους πιτσαδόρους από την φαλτσέτα ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ο παραπάνω τραγουδιστής συγκεκριμένα μας συστήνεται ως ο ‘Dax Lycander’, ένας από τους επιζώντες του αδίστακτου εγκληματία που κυκλοφορεί ελεύθερος και τρομοκρατεί την μικρή πόλη του Kingfisher. Ο ήρωας λοιπόν, ενώνει τις δυνάμεις του με την ‘Astrid’(Beetz), μία κοπέλα που επίσης γλίτωσε τελευταία στιγμή από τραγικό θάνατο,  και έναν ακόμη ντελιβερά  (Keery) ώστε να πιάσουν τον δράστη.

Το cast του Slice συμπληρώνουν ακόμη οι: Rae Gray (Fear the Walking Dead), Paul Scheer (Veep), Will Brill, Y’lan Noel, και ο Hannibal Buress. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: