O Robert Downey Jr. προετοιμάζεται για το Sherlock Holmes 3!

Και κάνει πρόβες την ντετέκτιβ γκριμάτσα του
20 Αυγούστου 2018 19:47
O Robert Downey Jr. προετοιμάζεται για το Sherlock Holmes 3!

Φαίνεται πως το τρίτο κινηματογραφικό Sherlock Holmes είναι θέμα χρόνου, καθώς ο Robert Downey Jr. έκανε ένα νέο tease στο κοινό του. Ο πασίγνωστος ηθοποιός σύντομα ολοκληρώνει τα καθήκοντα του στο MCU ως Tony Stark με τα γυρίσματα του Avengers 4 και μετά θα είναι ελεύθερος να προχωρήσει σε άλλα projects. Τι πιο αναμενόμενο, λοιπόν, από το να επιστρέψει στην Guy Ritchie έκδοση του πιο έξυπνου ντετέκτιβ του κόσμου; 

Για αυτό μέσα από το Twitter δήλωσε ότι προβάρει την γκριμάτσα του Sherlock:

Πρόσφατα, η Warner Bros. τοποθέτησε το Sherlock Holmes 3 για το 2020, επιβεβαιώνοντας την επιστροφή τόσο του Downey ως Sherlock αλλά και του έμπιστου φίλου του Dr. John Watson, τον οποίο θα υποδυθεί και πάλι ο Jude Law. Αν και απέχουμε δύο χρόνια από την προβολή του, o "Iron Man" θέλησε να ανεβάσει λίγο το θερμόμετρο του hype.

Κι ας μην υπάρχει επίσημα σκηνοθέτης για το φιλμ, μιας και η επιστροφή του Guy Ritchie, ο οποίος συνέβαλλε στην εμπορική επιτυχία του κινηματογραφικού Sherlock, δεν θεωρείται δεδομένη.

Το πρόγραμμα του σκηνοθέτη των Snatch και Rock'n'Rolla είναι φορτωμένο μιας και ασχολείται με την live-action βερσιόν του Aladdin για λογαριασμό της Disney, κάτι που θα τον κρατήσει απασχολημένο έως το καλοκαίρι του 2019 τουλάχιστον. Γεγονός, το οποίο ίσως σπρώξει για τα τέλη του 2019 το ξεκίνημα της παραγωγής του Sherlock Holmes 3.

Εάν το project συνεχίσει χωρίς τον Βρετανό σκηνοθέτη στο τιμόνι, τότε θα έχουμε εξελίξεις σύντομα για το sequel.