Οι Jessica Chastain και Eddie Redmayne είναι σε συζητήσεις για το The Good Nurse

Ίσως πρωταγωνιστήσουν στο βιογραφικό θρίλερ για τον δολοφόνο Charlie Cullen
08 Αυγούστου 2018 15:44
Οι Jessica Chastain και Eddie Redmayne είναι σε συζητήσεις για το The Good Nurse

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Jessica Chastain (Mollys Game) και ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Eddie Redmayne (The Danish Girl, The Theory of Everything) βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα αναλάβουν τους κεντρικούς ρόλους στο θρίλερ The Good Nurse, την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Charles Graeber.

Η υπόθεση του έργου βασίζεται στην αληθινή ιστορία που αφορά το ανθρωποκυνηγητό και την σύλληψη του κατά συρροή δολοφόνου Charlie Cullen, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως «Ο Άγγελος του Θανάτου». Ο Cullen αποτελεί έναν από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες που υπήρξαν ποτέ, έχοντας σκοτώσει πάνω από 300 ασθενείς σε διάστημα δεκαέξι χρόνων στα νοσοκομεία που δούλευε ως νοσοκόμος στο New Jersey και την Pennsylvania.

Ο Redmayne θα ενσαρκώσει τον Cullen, ενώ η Chastain θα μας συστηθεί ως η Amy Loughren, η νοσηλεύτρια και συνάδελφος του δράστη, του οποίου η αμείλικτη καταδίωξη από τις αρχές τελικά απέφερε καρπούς, δίνοντας οριστικό τέλος στην λίστα με τα εκατοντάδες θύματά του.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Tobias Lindholm, ενώ την προσαρμογή του σεναρίου θα επεξεργαστεί η Krysty Wilson-Cairns. Πίσω από την παραγωγή του The Good Nurse θα βρίσκεται ο Aaron L. Gilbert της Bron Studios (Assassination Nation) και η εταιρεία του Darren Aronofsky, Protozoa (Requiem For A Dream, Black Swan).