Ο Guy Pearce ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Michael Sheen στο "Bloodshot"

Είναι σε συζητήσεις για να παίξει εκείνος στο νέο action φιλμ της Sony
08 Αυγούστου 2018 15:39
Ο Guy Pearce ενδέχεται να αντικαταστήσει τον Michael Sheen στο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Guy Pearce (Iron Man 3) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να πάρει την θέση του Michael Sheen στο επερχόμενο θρίλερ Bloodshot της Sony, μιας που ο δεύτερος λόγω μεγάλου εργασιακού φόρτου αποχωρεί από το project τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

 

#Bloodshot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel) στις

Το έργο βασίζεται στην ομώνυμη comic σειρά από την Valiant, εστιάζοντας σε έναν δολοφόνο της μαφίας εν ονόματι ‘Angelo Mortalli’ ο οποίος μπαίνει σε ένα πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Όταν προδοθεί από έναν μηχανικό υπολογιστών, θα γίνει μέρος ενός μυστικού πειράματος το οποίο αποσκοπεί στην δημιουργία της απόλυτης φονικής μηχανής.

Ο Vin Diesel αναλαμβάνει εν προκειμένω τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τους Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Talulah Riley και τον Alex Hernandez να συμπληρώνουν το cast.  Ο Dave Wilson, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον δημιουργό του Deadpool , τον Tim Miller, θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη με τον Eric Heisserer (Arrival ) να επιμελείται την προσαρμογή του σεναρίου.

Πίσω από την παραγωγή του Bloodshot βρίσκεται ο Neal H. Moritz μαζί με τον Dinesh Shamdasani, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 21 Φεβρουαρίου του 2020.