Ο Jason Scott Lee και επίσημα στο cast της live-action ταινίας της 'Mulan'

Ο πρωταγωνιστής του 'Dragon: The Bruce Lee Story' σε ρόλο 'κακού'
05 Αυγούστου 2018 10:10
Ο Jason Scott Lee και επίσημα στο cast της live-action ταινίας της 'Mulan'

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Jason Scott Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny, Burn Your Maps), ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την ερμηνεία του ως Bruce Lee στο Dragon: The Bruce Lee Story, πλέον αποτελεί την νέα προσθήκη στο επιτελείο των ηθοποιών που έχει επιστρατεύσει η Disney για το live-action reboot του κλασικού φιλμ κινουμένων σχεδίων Mulan.

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός με καταβολές από την Κίνα και την Χαβάη θα μας συστηθεί εν προκειμένω ως ο σατανικός στρατηγός 'Bori Khan', που ορμώμενος από θυμό και μίσος θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του. Στα σχέδιά του αυτά θα τον βοηθήσει μία μοχθηρή μάγισσα την οποία ενσαρκώνει εδώ η Gong Li (Memoirs of a GeishaMiami Vice, Hannibal Rising).

Την περίφημη χαρακτήρα του παραμυθιού δηλαδή την 'Hua Mulan' υποδύεται η Liu Yifei, ενώ υποκριτικά την πλαισιώνει ο Donnie Yen ως ο διοικητής της, ο 'Tung'. Ο Yoson An θα εμφανιστεί ως ο πολεμιστής 'Chen Honghui' με τον οποίο ερωτεύεται η ηρωίδα (μία μικρή παρέκκλιση σε σχέση με την αυθεντική amimated μυθοπλασία όπου το πρόσωπο αυτό ήταν ο αξιωματικός  'Li Shang'). Ο Jet Li θα αναπαραστήσει τον αυτοκράτορα της Κίνας.

Άλλες συμμετοχές που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι πρότινος είναι και αυτές των: Ron Yuan, Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect), Xana Tang και του Chum Ehelepola.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού αναλαμβάνουν οι: Jason Reed, Chris Bender, Jake Weiner, Bill Kong, Tendo Nagenda και η Jessica Virtue.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πέρα του φρέσκου εγχειρήματος Mulan, ο Jason Scott Lee έχει ξανασυνεργαστεί και σε άλλα project με την Disney, όπως στην κινηματογραφική διασκευή The Jungle Book του 1994 όπου τον είδαμε ως 'Μόγλη', όμως έχει δανείσει και την φωνή του στο Lilo & Stitch του 2002.

 

 

Tags: