Η Rebecca Ferguson και επίσημα στο spinoff του Men in Black

Θα παίξει σ’ ένα ακόμη φιλμ με μυστικούς πράκτορες, αλλά και επαφές τρίτου τύπου
03 Αυγούστου 2018 17:01
Η Rebecca Ferguson και επίσημα στο spinoff του Men in Black

Σύμφωνα και με δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η πρωταγωνίστρια του Mission: Impossible, Rebecca Ferguson αποτελεί την νέα προσθήκη στο cast του sci-fi spinoff του Men in Black, όπου κεντρικό ρόλο θα έχουν ο Chris Hemsworth και η Tessa Thompson (Thor: Ragnarok,Annihilation).

Έπειτα από την action κατασκοπευτική περιπέτεια όπου πλαισίωσε υποκριτικά τον Tom Cruise, η Ferguson δείχνει πανέτοιμη να λάβει μέρος σε ακόμη μία κινηματογραφική μυθοπλασία με undercover πράκτορες που όμως εν προκειμένω έχουν να κάνουν με εξωγήινες μορφές ζωής.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο F. Gary Gray (Fate of the Furious). Τα υπόλοιπα γνωστά ονόματα που συμπληρώνουν το επιτελείο των ηθοποιών είναι οι: Liam Neeson, Les Twins, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, και φυσικά η Emma Thompson (Beauty and the Beast, Brave, Nanny McPhee) ως αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών. Το σενάριο θα επιμεληθούν οι Art Marcum και Matt Holloway. Το διάσημο, λοιπόν, franchise που ξεκίνησε με τους Will Smith και Tommy Lee Jones πρόκειται να ανανεωθεί με μία φρέσκια ιστορία. Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκονται οι Walter F. Parkes και Laurie MacDonald ενώ ο Steven Spielberg θα επωμιστεί καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Η Sony έχει δρομολογήσει την πρεμιέρα του spinoff του Men in Black στις 14 Ιουνίου του 2019 όσον αφορά τις Η.Π.Α.