Star Wars Episode 9: Το μήνυμα του J.J. Abrams για την Carrie Fisher στην έναρξη των γυρισμάτων

Μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία από το πλατό
02 Αυγούστου 2018 17:52
Star Wars Episode 9: Το μήνυμα του J.J. Abrams για την Carrie Fisher στην έναρξη των γυρισμάτων

Τα γυρίσματα του Star Wars Episode 9 ξεκίνησαν επίσημα και ο σκηνοθέτης της ταινίας, J.J. Abrams στο πρώτο του "τιτίβισμα" από το πλατό φρόντισε να μας θυμίσει για τον χαμό της Carrie Fisher. Η ηθοποιός που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2016, μόλις μερικούς μήνες αφότου είχε ολοκληρώσει τις σκηνές της για το Star Wars: The Last Jedi, θα επιστρέψει για μια τελευταία μετά θάνατον παράσταση ως Leia Organa, έστω και με αχρησιμοποίητα πλάνα από το The Force Awakens, που θα μονταριστούν ειδικά για το Episode IX. 

Ο Abrams στο μήνυμα του τίμησε τη μνήμη της αγαπημένης πριγκίπισσας όλων λέγοντας:

Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση του να ξεκινάμε το επόμενο κεφάλαιο χωρίς την Carrie, αλλά ευτυχώς χάρις το εκπληκτικό καστ και την παραγωγή, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. 

Στο ίδιο μήνυμα έβαλε και την πρώτη -θολωμένη- φωτογραφία από το πλατό του Episode IX που δείχνει τον Finn (John Boyega), κατά πάσα πιθανότητα στο πιλοτήριο του Millenium Falcon. Μένει να δούμε πως θα χρησιμοποιηθεί και σε ποια έκταση θα είναι ο ρόλος της Leia, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η επανεμφάνιση του Mark Hamill ως Luke Skywalker. Εδώ μπορείτε να μάθετε και τις νέες προσθήκες του cast.

Ένα σκοτεινό πέπλο μυστηρίου καλύπτει ακόμη το τι θα συμβεί στο 9ο και τελευταίο κεφάλαιο του Skywalker Saga, που θα κλείσει μια για πάντα την ιστορία της θρυλικής "Force user" οικογένειας που ξεκίνησε πίσω στο μακρινό 1977. 

Η πρεμιέρα του Star Wars: Episode IX είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο του 2019.