Αποκαλύφθηκαν τα νέα ονόματα από το cast του "Us"

Αυτές είναι οι φρέσκιες συμμετοχές του επερχόμενου θρίλερ του Jordan Peele
31 Ιουλίου 2018 17:07
Αποκαλύφθηκαν τα νέα ονόματα από το cast του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ορίστηκε και επίσημα το cast του θρίλερ Us του βραβευμένου από την Ακαδημία Jordan Peele (Get Out) στο οποίο πρωταγωνιστούν η Lupita Nyong’o (12 Years a Slave) και η Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale).

Οι καινούργιες προσθήκες του εν λόγω project της Universal είναι οι: Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Madison Curry, Cali Sheldon και η Noelle Sheldon.

Αρχικά, όσον αφορά το επιτελείο των ηθοποιών που θα ερμηνεύσουν κεντρικό ρόλο πέραν της Lupita Nyong’o και της Elisabeth Moss, είχαν ανακοινωθεί και τα ονόματα των Winston Duke (Avenger: Infinity War, Person of Interest, Modern Family), Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II και της Anna Diop.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω στοιχεία για το ποιά θα είναι η υπόθεση της ταινίας, αλλά έχει αποσαφηνιστεί ότι θα εστιάζει σε δύο ζευγάρια, το ένα λευκών και το άλλο έγχρωμων. Ο Peele θα επιμεληθεί επιπλέον και το σενάριο του φιλμ.

Πίσω από το όλο εγχείρημα θα βρίσκεται η εταιρεία παραγωγής του σκηνοθέτη, η Monkeypaw Productions, μαζί και με τους Ian Cooper, Sean McKittrick και Jason Blum.

Η πρεμιέρα του Us έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις  15 Μαρτίου του 2019.