The Woman in the Window: Ο Gary Oldman υπέγραψε για την συμμετοχή του στο θρίλερ

Θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Amy Adams
27 Ιουλίου 2018 09:11
The Woman in the Window: Ο Gary Oldman υπέγραψε για την συμμετοχή του στο θρίλερ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Gary Oldman (Darkest Hour) θα συναντηθεί επαγγελματικά με την συνάδελφό του, Amy Adams εν όψει του ψυχολογικού θρίλερ The Woman in the Window.

Ο διάσημος ηθοποιός ενώνει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις του με τον δημιουργό Joe Wright υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του οποίου απέσπασε φέτος Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Sir Winston Churchill. Θα πλαισιώσει λοιπόν, υποκριτικά την Amy Adams στο εν λόγω κινηματογραφικό project της Fox 2000 Pictures, δηλαδή την διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του A.J. Finn, με τον Tracy Letts να επεξεργάζεται την προσαρμογή του σεναρίου.

Το έργο εστιάζει σε μία παιδοψυχολόγο που προσπαθεί να διαχειριστεί την σοβαρή μορφή αγοραφοβίας που έχει όμως ενίοτε καταφεύγει στην μείξη αλκοόλ με τα φάρμακά της. Η γυναίκα δεν έχει βγει εδώ και πολύ καιρό έξω από το διαμέρισμά της. Η ίδια ωστόσο, θα δει να συμβαίνει μπροστά στα μάτια της ένα ειδεχθές έγκλημα που έχει να κάνει με μία οικογένεια η οποία εγκαταστάθηκε τελευταία στην συνοικία της, αλλά κανείς, συμπεριλαμβανομένων και των αρχών, δεν δέχεται ως αληθή τα όσα μαρτυρά. Η αμφιβολία αρχίζει να την κατατρώει ενδόμυχα όλο και πιο πολύ, ενώ από ένα σημείο και έπειτα καταλαβαίνει ότι αποδεικνύεται κανονική πρόκληση το να ξεχωρίσει κάποιος τι ευσταθεί και τι όχι. Ο Oldman εν προκειμένω θα υποδυθεί τον πατέρα της παραπάνω οικογένειας.

Πίσω από την παραγωγή του The Woman in the Window βρίσκονται οι Scott Rudin και Eli Bush.