Godzilla: King of Monsters | Οι πρώτες φωτογραφίες είναι φωτιά

Το θρυλικό πλάσμα επιστρέφει και τα βάζει με άλλα τέρατα
14 Ιουλίου 2018 14:47
Godzilla: King of Monsters | Οι πρώτες φωτογραφίες είναι φωτιά

Οι πρώτες φωτογραφίες για το Godzilla 2 δόθηκαν στη δημοσιότητα και σημάνουν την επιστροφή του "Βασιλιά των Τεράτων". Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Entertainment Weekly, η συνέχεια του επιτυχημένου εμπορικά reboot του Gareth Edwards θα βάλει στο παιχνίδι τρία νέα πελώρια τέρατα, τον τρικέφαλο King Ghidorah, το γιγάντιο έντομο Mothra και το ιπτάμενο Rodan, όπου στις αυθεντικές ιαπωνικές ταινίες δημιουργούσε τυφώνες και δυνατούς ανέμους. 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Michael Dougherty, δίνει μερικές πληροφορίες για το sequel: 

Ο κόσμος αντιδράει στον Godzilla με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσε σε οποιοδήποτε άλλο τρομακτικό συμβάν και σε αυτό υπεραντιδρούμε. Τον Godzilla έχουμε να δούμε από εκείνο το καταστροφικό φινάλε αλλά υπάρχει παράνοια και ατελείωτη σπέκουλα για το εάν είναι ο μοναδικός εκεί έξω ή απειλούμαστε και από άλλους του είδους του. 

Στη νέα ταινία οι ανθρώπινοι χαρακτήρες που προστίθενται πέραν της Sally Hawkins (The Shape of Water) και του Ken Watanabe είναι η Vera Firmiga (The Conjuring) που θα υποδυθεί την Dr Emma Russell και η Millie Bobby Brown (Eleven στο Stranger Things) ως τη κόρη της, Madison. Οι δυο τους έχουν απαχθεί από μια μυστικιστική οργάνωση με τα δικά της σχέδια για τα τέρατα. 

Το Godzilla: King of Monsters θα βγει στις αίθουσες  των ΗΠΑ στις 31 Μαΐου του 2019.