Mary Queen of Scots trailer: Οι Saoirse Ronan και Margot Robbie σε βασιλική κόντρα

Μία ιστορική ίντριγκα για το στέμμα της Αγγλίας ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη
13 Ιουλίου 2018 14:27
Mary Queen of Scots trailer: Οι Saoirse Ronan και Margot Robbie σε βασιλική κόντρα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Mary Queen of Scots, το δράμα εποχής όπου πρωταγωνιστούν η Saoirse Ronan (Lady Bird, The Lovely Bones, Hanna) και η Margot Robbie (I,Tonya, The Wolf of Wall Street, Suicide Squad), υποδυόμενες τις δύο υποψήφιες διαδόχους του βρετανικού θρόνου, Mary Stuart και Βασίλισσα Ελισάβετ I αντίστοιχα.

Κατά τον 16ο αιώνα μία αμείλικτη φιλονικία αρχίζει να εκδηλώνεται ολοένα και πιο έντονα μεταξύ των παραπάνω μοναρχών αφού οι συγκεκριμένες γυναίκες ήταν αποφασισμένες να χρησιμοποιήσουν κάθε αθέμιτο ή θεμιτό μέσο ως προς την διεκδίκηση της απόλυτης εξουσίας.

Ο δημιουργός του House of Cards, Beau Willimon υπογράφει το σενάριο, που φυσικά αντλεί υλικό από το μυθιστόρημα Queen of Scots: The True Life of Mary Stuart” του John Guy. Ο Michael Hirst (The Tudors, Vikings) μαζί με την Josie Rourke αναλαμβάνουν την σκηνοθεσία ενώ καθήκοντα παραγωγού επωμίζονται οι Tim Bevan, Eric Fellner και η Liza Chasin.

Στο εν λόγω project των Focus Features και Working Title, το βασικό cast συναπαρτίζουν επίσης ο Jack Lowden (Dunkirk) ως Λόρδος Darnley, και ο Joe Alwyn (Billy Lynn's Long Halftime Walk) ως Robert Dudley. Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: David Tennant, Gemma Chan, Martin Compston, Ismael Cordova, Brendan Coyle, Ian Hart, Adrian Lester, James McArdle και ο Guy Pearce.

Η πρεμιέρα του Mary Queen of Scots έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 7 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: