Υπέγραψε και επίσημα το λαμπρό cast του "The Last Thing He Wanted"

Οι Ben Affleck, Toby Jones, Rosie Perez & Edi Gathegi θα παίξουν στο δράμα της Dee Rees
11 Ιουλίου 2018 18:40
Υπέγραψε και επίσημα το λαμπρό cast του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι έχει γίνει πια η επιλογή του βασικού επιτελείου των ηθοποιών που θα παίξουν στο The Last Thing He Wanted, το νέο δράμα που σκηνοθετεί η υποψήφια για Όσκαρ Αφροαμερικανή δημιουργός του Mudbound, Dee Rees.

Έτσι πέρα από την Anne Hathaway και τον Willem Dafoe που θα ηγούνται του cast, σε κεντρικό ρόλο θα δούμε επίσης τον δις βραβευμένο από την Ακαδημία Ben Affleck, τον Toby Jones, την Rosie Perez, τον Edi Gathegi, και τον Mel Rodriguez.

Όσον αφορά την νέα αυτή κινηματογραφική παραγωγή του Netflix που αντλεί υλικό από το ομώνυμο κοινωνικοπολιτικό μυθιστόρημα της Joan Didion, τα γυρίσματά της έχουν ήδη ξεκινήσει στο Puerto Rico. Την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Marco Villalobos.

Η υπόθεση του The Last Thing He Wanted εστιάζει σε μία δημοσιογράφο της Washington Post, την Elena McMahon (Hathaway), η οποία θα εμπλακεί σε μία πολύ επικίνδυνη υπόθεση καθώς προσπαθεί να καλύψει το προεκλογικό κλίμα των Προεδρικών Εκλογών των Η.Π.Α. εν έτει 1984. Η ίδια παραιτείται από την δουλειά της για να φροντίσει τον πατέρα της μετά το θάνατο της μητέρας της. Ωστόσο, τα γεγονότα παίρνουν αναπάντεχη τροπή, όταν καλείται να πάρει εκείνη την θέση του γονιού της ως διακινητής όπλων της αμερικανικής κυβέρνησης προς την Κεντρική Αμερική. Η ηρωίδα, λοιπόν, παλεύει να αντιμετωπίσει κατασκόπους, αξιωματούχους του στρατού και τις συνέπειες των σφαλμάτων του πατέρα της που την περιμένουν σε ένα μικρό νησί στα ανοικτά των ακτών της Costa Rica.