Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της prequel ταινίας του Sopranos

Ο Alan Taylor επιστρέφει με το φιλόδοξο The Many Saints of Newark
04 Ιουλίου 2018 15:59
Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της prequel ταινίας του Sopranos

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Emmy, Alan Taylor (Mad Men, Game of Thrones,Thor: The Dark World) επανέρχεται δριμύτερος στα λημέρια του υποκόσμου του The Sopranos, αυτή την φορά σκηνοθετώντας το The Many Saints of Newark, μία κινηματογραφική μυθοπλασία που θα αποτελεί prequel της ιστορίας.

Το εν λόγω project της New Line Cinema θα τοποθετηθεί χρονικά την περίοδο του ’60, εστιάζοντας στις εξεγέρσεις που σημειώθηκαν στο Newark του New Jersey εκείνη την εποχή συμπεριλαμβανομένων και των συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών της αφροαμερικανικής και της ιταλοαμερικανικής μαφίας.

Για τις ανάγκες του εγχειρήματος αυτού, επιστρατεύτηκε αρκετά νωρίς και ο David Chase, ο δημιουργός του γκανγκστερικού δράματος The Sopranos, που έχει επιμεληθεί από κοινού μαζί με τον Lawrence Konner και το σενάριο του έργου.

Ορισμένοι από τους χαρακτήρες του σόου θα εμφανιστούν και στο The Many Saints of Newark που είναι στα σκαριά, αλλά απομένει να αποκαλυφθεί ποιοι τελικά θα είναι. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι το cast της επιτυχημένης σειράς The Sopranos η οποία διήρκησε από το 1999 έως το 2007, απαρτιζόταν από τους: James Gandolfini, Edie Falco, Lorraine Bracco, Steven Van Zandt, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Steve Schirripa, Vincent Pastore, Jamie-Lynn Sigler κ.ά.