Αν προκρινόταν η Wakanda του Black Panther στο Μουντιάλ

Θα φορούσε αυτές τις φανέλες!
02 Ιουλίου 2018 01:16
Αν προκρινόταν η Wakanda του Black Panther στο Μουντιάλ

Το ότι η Wakanda του Black Panther αποτελεί ένα κανονικό έθνος στο σύμπαν του Marvel Cinematic Universe είναι γεγονός. Πόσο μάλλον όταν όντας απομονωμένη για εκατοντάδες χρόνια από τον υπόλοιπο κόσμο, θέλει να έρθει πιο κοντά με τους λαούς και η ατάκα της Okoye στην ταινία το αποδεικνύει. Σε μια συζήτηση της με τον T'Chala, λίγο πριν συναντηθεί με τον Captain Rogers και τον Bruce Banner, η Okoye λέει πως δεν φανταζόταν ότι τη στιγμή που θα αποκαλύπτοντας στον κόσμο, θα γινόταν εξωγήινη εισβολή. Αντιθέτως, φανταζόταν πως θα ήταν εάν ήταν η διοργανώτρια χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων...ή εάν θα άνοιγε παράρτημα των Starbucks.

Επειδή όμως ένα άλλο τεράστιο αθλητικό γεγονός μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτόν τον καιρό και αναφερόμαστε στο Μουντιάλ 2018, ένας γραφίστας ονόματι Mark Yesilevskiy με τη βοήθεια του ταλέντου του ενσάρκωσε το φανταστικό σενάριο της χώρας της Wakanda να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι, σχεδίασε τις φανέλες με τις οποίες θα κατέβαινε η Wakanda στα γήπεδα της Ρωσίας.

Εντός έδρας εμφάνιση:

Εκτός έδρας εμφάνιση:

Η πρώτη είναι εμπνευσμένη από τη στολή του προστάτη της, Black Panther, ενώ η δεύτερη συμβολίζει την πανοπλία των Dora Milaje, των ειδικών δυνάμεων της Wakanda. Αν και θα λέγαμε ότι θυμίζει αρκετά τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας στο φετινό Μουντιάλ.