Sicario: Day of the Soldado | Οι πρώτες κριτικές για το φιλμ είναι διθυραμβικές

Το sequel του ‘Sicario’ αποδεικνύεται  πολύ δυνατό
20 Ιουνίου 2018 17:34
Sicario: Day of the Soldado | Οι πρώτες κριτικές για το φιλμ είναι διθυραμβικές

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, είναι πολύ ενθουσιώδεις οι πρώτες αντιδράσεις των κριτικών για το Sicario: Day of the Soldado, το πολυαναμενόμενο sequel του αστυνομικού δράματος που είχε σκηνοθετήσει το 2015 ο Denis Villeneuve.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο δημιουργός Stefano Sollima (Gomorrah), με σεναριογράφο τον Taylor Sheridan (Hell or High Water, Wind River) ανέλαβε επιτυχώς να ενορχηστρώσει την δράση της φρέσκιας κινηματογραφικής συνέχειας της ιστορίας.

Οι κριτικοί που έδωσαν το παρόν σε περιορισμένες προβολές της ταινίας που πραγματοποιήθηκαν νωρίς μέσα στα πλαίσια της δημοσιογραφικής της κάλυψης, μιλούν με τα καλύτερα λόγια σε προσωπικές τους αναρτήσεις στο Twitter, επαινώντας ξεκάθαρα το project. Μεταξύ άλλων μάλιστα, παραδέχονται ότι αν και στην αρχή ήταν σκεπτικοί απέναντι στο όλο εγχείρημα, εντούτοις διαψεύστηκαν θετικά, μιας και το Sicario: Day of the Soldado δείχνει και εκείνο να κρατάει εξίσου υψηλά τον πήχη ενός συναρπαστικού θεάματος.

Φυσικά, ως προς αυτό συνηγορούν οπωσδήποτε οι ερμηνείες του Josh Brolin και του Benicio del Toro που επανέρχονται στους γνώριμους ρόλους τους, απογειώνοντας για ακόμη μία φορά το τελικό αποτέλεσμα.

Το Sicario 2: Day of the Soldado θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Ιουνίου 2018.