Τα γυρίσματα του IT: Chapter 2 ξεκίνησαν!

Ο James McAvoy το επιβεβαίωσε και επίσημα
20 Ιουνίου 2018 16:18
Τα γυρίσματα του IT: Chapter 2 ξεκίνησαν!

Κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο James McAvoy, μέσα από προσωπική του ανάρτηση στο Instagram, επιβεβαίωσε την έναρξη των γυρισμάτων του IT: Chapter 2, όπου πρωταγωνιστεί.

 

Day 1 on IT 2. Glad you got the memo guys. #passthecheeseplease #derryordairy

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

Έχουν αρχίσει λοιπόν, κανονικά στο Toronto οι διαδικασίες παραγωγής του sequel από το reboot του ‘Αυτό’, προχωρώντας παρακάτω την τρομακτική ιστορία του φρικιαστικού κλόουν ‘Pennywise’ (Bill Skarsgard), που στοίχειωσε την φανταστική κωμόπολη ‘Derry’, του Maine.

Έπειτα από τις εισπράξεις της πρώτης ταινίας που άγγιξαν τα $700 εκατ. παγκοσμίως, η New Line και η Warner Bros. ανέλαβαν να χρηματοδοτήσουν την κινηματογραφική συνέχεια του μύθου για το αντισυμβατικό γκρουπ των πιτσιρικάδων “Loser's Club” οι οποίοι πλέον έχουν ενηλικιωθεί, αλλά 27 χρόνια μετά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Όσον αφορά το cast, η Jessica Chastain θα υποδυθεί τη ‘Beverly’ ως γυναίκα πια, ενώ ο James McAvoy θα ενσαρκώσει τον Bill σε μεγαλύτερη ηλικία. Επίσης το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν ο Bill Hader ως ο Richie Tozier, ο Jay Ryan ως ο Ben Hanscom, ο Isaiah Mustafa ως ο Mike Hanlon, ο James Ransone ως ο Eddie Kasbrak, και ο Andy Bean ως ο Stanley Uris.

Ο Andy Muschietti θα καθίσει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το IT: Chapter 2, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Gary Dauberman.