Πρώτη ματιά στο Wonder Woman 2

Νέες εικόνες δείχνουν την επιστροφή ενός προσώπου-κλειδί
14 Ιουνίου 2018 13:28
Πρώτη ματιά στο Wonder Woman 2

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο φωτογραφικό υλικό για το Wonder Woman 2 και μάλιστα αυτή τη φορά τα στιγμιότυπα μοιράστηκε τόσο η σκηνοθέτης Patty Jenkins όσο και η Gal Gadot μέσω των social media.

Η δημιουργός του περσινού blockbuster της DC μέσα από προσωπική ανάρτησή της στο Twitter αποκάλυψε ότι επανέρχεται ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας από την πρώτη ταινία, αυτός του ‘Steve Trevor’ ο οποίος είχε αφεθεί να εννοηθεί ότι είχε θυσιαστεί στο φιλμ. Έτσι απ’ ό,τι φαίνεται ο Chris Pine θα επανεμφανιστεί στην κινηματογραφική συνέχεια του μύθου για να ερμηνεύσει πάλι τον παραπάνω ρόλο.

Όμως και με την σειρά της η Gal Gadot που υποδύεται την ατρόμητη αμαζόνα-πολεμίστρια ενημέρωσε επίσης τον λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα με μία ακόμα λήψη. Εν προκειμένω,  ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει ως ‘Diana Prince’ να κοιτάζει μία βιτρίνα με τηλεοράσεις όπου παίζουν προγράμματα της δεκαετίας του 1980. Για αυτό και η επίσημη ονομασία του sequel είναι Wonder Woman 1984

Η Kristen Wiig θα πλαισιώσει υποκριτικά την πρωταγωνίστρια ενσαρκώνοντας την ‘Cheetah’, δηλαδή την αντίπαλό της ηρωίδας. Ο Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones) έχει επίσης υπογράψει για την συμμετοχή του στο cast..

H πρεμιέρα του Wonder Woman 1984 έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τη 1 Νοεμβρίου του 2019.