Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του "Jojo Rabbit"

Ο Taika Waititi γίνεται ένας τσαούσης ‘Αδόλφος’ και φανταστικός φίλος ενός αγοριού!
12 Ιουνίου 2018 17:55
Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το πλατό της παρωδίας Jojo Rabbit, την οποία σκηνοθετεί ο Taika Waititi χωρίς φυσικά να απουσιάζει και από το cast της ταινίας.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Νεοζηλανδός καλλιτέχνης μας παραδίδει ένα σατυρικό έργο εποχής όπου, όσο περίεργο κι αν φαίνεται, μεταμορφώνεται ο ίδιος στον Hitler απλά σε μία πιο καπριτσιόζα και παιδαριώδη εκδοχή του! Μάλιστα, εν προκειμένω ο συγκεκριμένος ‘Αδόλφος’ είναι ο φανταστικός φίλος ενός πιτσιρικά που ζει στην Γερμανία μαζί με την μητέρα του την περίοδο του B’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τι θα συμβεί όμως όταν το παιδί ανακαλύψει ότι στο σπίτι τους έχει κρυφτεί μία μικρούλα Εβραία;

Με βιτριολικό χιούμορ και ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο ο διάσημος δημιουργός έχει βαλθεί να καυτηριάσει κάθε στερεότυπο και ρατσιστικό κατάλοιπο, δείχνοντας να το απολαμβάνει όσο δεν πάει!

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν και οι: Roman Griffin Davis, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Rebel Wilson και η Thomasin Mackenzie.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα που αποκάλυψαν η Fox Searchlight και η Kimberley French καθώς επίσης και οι αναρτήσεις του Taika Waititi στα social media για το Jojo Rabbit: