Mad Genius: Στο πρώτο trailer χακάρουν το ανθρώπινο μυαλό

Σε αυτό το sci-fi θρίλερ το ‘Matrix’ συναντά το ‘Mr. Robot’
04 Ιουνίου 2018 15:11
Mad Genius: Στο πρώτο trailer χακάρουν το ανθρώπινο μυαλό

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, η Heat Vision έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το Mad Genius, ένα νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας την δράση του οποίου ενορχηστρώνει ο σεναριογράφος Royce Gorsuch ο οποίος επιχειρεί έτσι να κάνει το ντεμπούτο του στον χώρο της σκηνοθεσίας.

Πρόκειται για ένα δυσοίωνα φουτουριστικό φιλμ το οποίο συνδυάζει στοιχεία από το The Matrix και το Mr. Robot. Η υπόθεση του έργου περιστρέφεται γύρω από έναν επιδέξιο hacker εν ονόματι ‘Mason Wells’ (Chris Mason) ο οποίος αναζητάει τρόπο να σώσει την ανθρωπότητα  χακάροντας τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Στην προσπάθειά του να το πετύχει αυτό θα πρέπει να συμφιλιωθεί με πολλά alter ego του, συμπεριλαμβανομένου του Finn (Scott Mechlowicz) που είναι πρόθυμος ακόμη και να εγκληματήσει προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή. Τα πράγματα χειροτερεύουν, όταν τον Mason αρχίζει να τον καταδιώκει ο Eden (Faran Tahir), ένα αδίστακτο άτομο που στο μόνο που πιστεύει είναι ο απόλυτος μηδενισμός.

Η πρεμιέρα του Mad Genius θα πραγματοποιηθεί σε υπηρεσία VOD στις 3 Ιουλίου από την Film Mode International. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: