Κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό για το "Bad Times at the El Royale"

Ο Chris Hemsworth πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ του Drew Goddard
30 Μαΐου 2018 14:56
Κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η 20th Century Fox αποκάλυψε καινούργιο στιγμιότυπο για το θρίλερ του Drew Goddard (The Martian, Netflix’s Daredevil, X-Force)) με τίτλο Bad Times at the El Royale, όπου κεντρικό ρόλο υποδύεται ο Chris Hemsworth (Avengers: Infinity War, Thor: Ragnarok). Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά το 1969 και επικεντρώνεται σε επτά αγνώστους που καταλήγουν στο μυστηριώδες ξενοδοχείο ‘El Royale’ και στους οποίους προσφέρεται η ευκαιρία να εξιλεωθούν από ένα φρικτό λάθος, ένα σκοτεινό μυστικό του παρελθόντος πριν να είναι πολύ αργά.

Πρόκειται για την δεύτερη συνεργασία του Hemsworth και του Goddard, δεδομένου του ότι οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν το 2012 στην ταινία τρόμου The Cabin in the Woods. Όπως φαίνεται και από την σχετική λήψη που ακολουθεί παρακάτω ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον διάσημο ηθοποιό ενώ είναι στην βροχή. Ο χαρακτήρας που ερμηνεύει είναι ο αινιγματικός αρχηγός μίας αίρεσης.

To cast συμπληρώνουν ο Jeff Bridges (The Big Lebowski, Kingsman: The Golden Circle) ως ένας ταλαιπωρημένος ιερέας, η Cynthia Erivo (Widows) ως μία τραγουδίστρια εν ονόματι Darlene Sweet, η Cailee Spaeny (Pacific Rim Uprising) ως μία εντυπωσιακή κοπέλα από τον Νότο, η Dakota Johnson (Fifty Shades movies) ως η μεγαλύτερή της αδερφή, ο Jon Hamm (Mad Men, Tag) ως ένας πωλητής οικιακών συσκευών.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη κάτι για τις ερμηνείες των Russell Crowe (The Nice Guys, Man of Steel), Nick Offerman (Fargo, Parks and Recreation)  και του Mark O'Brien (Republic of Doyle, Halt and Catch Fire).

Η πρεμιέρα του Bad Times at the El Royale έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 5 Οκτωβρίου του 2018.