Ο Orlando Bloom θέλει να υποδυθεί τον ‘Captain Britain’

O Άγγλος ηθοποιός δηλώνει πανέτοιμος να μπει στον κόσμο της Marvel
28 Μαΐου 2018 14:03
Ο Orlando Bloom θέλει να υποδυθεί τον ‘Captain Britain’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Comic Book, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Orlando Bloom, ο πρωταγωνιστής της Τριλογίας του Άρχοντα των Δακτυλιδιών και του franchise από τους Πειρατές της Καραϊβικής επιθυμεί να αναλάβει τον ρόλο του υπερήρωα της Marvel, Captain Britain.

Πρόκειται για μία από τις λιγότερο διάσημες comic μορφές του εν λόγω σύμπαντος που όμως θα μπορούσε να εμπλουτίσει παραπάνω το action αυτό κινηματογραφικό είδος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Orlando Bloom στο BBC Radio 2, εξέφρασε έντονα το ενδιαφέρον του να αποτελέσει και εκείνος μέλος του σύμπαντος της Marvel, δηλώνοντας χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση: «Διαβάζω λιγάκι Marvel Comics… Ποιός είναι ο Βρετανός; Α!Ο ‘Captain Britain’! Ορίστε λοιπόν!».

 

Hey Guys..??? Speaking with BBC Radio 2, the 41 year old [Orlando Bloom] expressed an interest in being part of the MCU and went on to suggest who he’d like to play. “I do read [Marvel Comics ] a little bit. “He said before awkwardly mentioning Captain Britain. “Who’s the British One? Captain Britain! There you go. would you guys like to see Bloom in the CB role?! ???????? #marvel #marvelcomic #captainbritain #orlandobloom #mcu #superheroes #superhero #comicbooks #media #eggheadsentertainment #eggheadsent #blackpodcast #blackpodcasters #brittania @superheroicstuff @satellitejones65 @samberner @wandamusic4life @hitman6971 @zebra.comics.inc @mr_comicbook @shimozawa_h10 @imagenation.us @callen1us @diceygrenor @janetsantiago5062 @mzpinky07 @mzpinky07 @terenceberniehines @kurt_bollers @marvelstudios @marvel

A post shared by Egghead News (@egghead_news) on

Εξήγησε όμως ότι αν όντως τον επέλεγαν να ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ήρωα, οπωσδήποτε θα έβαζε μπρος να διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στο όλο θέμα για να εξοικειωθεί πλήρως με την φυσιογνωμία που θα αναπαριστούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο κόμικ του ‘Captain Britain’ βγήκε το 1976, και αφορούσε έναν ήρωα που είχε προικιστεί από τον μάγο Merlyn με πανίσχυρες δυνάμεις όταν ένα τρομερό δυστύχημα λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή. Με τα χρόνια, ο δρόμος του ‘Captain Britain’ διασταυρώθηκε με αυτόν των ‘X-Men’ και των ‘Εκδικητών’, γεγονός που τον καθιστά πρωταρχικό υποψήφιο για την νέα φάση στην οποία μεταβαίνει το MCU.

Πάντως, με τον Kevin Feige να υπόσχεται εφεξής ριζικές αλλαγές στο ύφος και την ποικιλία των ιστοριών της Marvel που ζωντανεύουν στην μεγάλη οθόνη, πέρα από τον Orlando Bloom και άλλοι συνάδελφοί του έχουν φανεί θετικοί στο ενδεχόμενο να ερμηνεύσουν τον ‘Captain Britain’. Μεταξύ αυτών ο Simon Pegg και ο Tom Hiddleston που έτσι κι αλλιώς μας έχει συστηθεί με μεγάλη επιτυχία ως ‘Loki’ στα φιλμ του Thor και άρα έχει εγκλιματιστεί ήδη με το στυλ αυτής της κατηγορίας ταινιών.