Ο Sam Heughan και άλλοι θα παίξουν μαζί με τον Vin Diesel στο Bloodshot

Ορίστηκε και επίσημα το cast του φιλμ
26 Μαΐου 2018 15:53
Ο Sam Heughan και άλλοι θα παίξουν μαζί με τον Vin Diesel στο Bloodshot

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το επιτελείο των ηθοποιών του Bloodshot ενισχύθηκε με νέες προσθήκες μεταξύ των οποίων είναι και ο πρωταγωνιστής της φανταστικής σειράς Outlander, ο Sam Heughan που συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στον Vin Diesel (Fast & Furious movies, xXx fims).

Μεταξύ άλλων επισημοποιήθηκε και η συμμετοχή της Eiza Gonzalez (Baby Driver) και του Michael Sheen (Tron Legacy) στο όλο εγχείρημα. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο. Η ομώνυμη κινηματογραφική διασκευή του κόμικ ‘Bloodshot’ της Valiant Entertainment θα πραγματοποιηθεί από την Sony. Ο υποψήφιος για Όσκαρ, Eric Heisserer (Arrival, The Thing) θα επεξεργαστεί το σενάριο της ταινίας.

Πρόκειται για μία ιστορία που δημιουργήθηκε από τους Kevin Van Hook, Don Perlin και τον Bob Layton.  Ο βασικός άξονας του έργου θα περιστρέφεται γύρω από έναν πρώην στρατιώτη ο οποίος σκοτώνεται αλλά τον επαναφέρουν στην ζωή εμφυτεύοντας στο σώμα του εκατομμύρια νανορομπότ προηγμένου σχεδιασμού. Αυτό του επιτρέπει να γίνει μία «φονική μηχανή», έχοντας την δυνατότητα να γιατρεύει τα τραύματά του ταχύτατα, να αλλάζει μορφή και να αλληλεπιδρά στον βέλτιστο βαθμό με κάθε τεχνολογικό σύστημα.

Εν προκειμένω την δράση του Bloodshot θα ενορχηστρώσει ο Dave Wilson, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του διάφορα αξιόλογα project ανάμεσα στα οποία και την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη του Deadpool, Tim Miller, αλλά και την δουλειά του πάνω σε cutscenes για video games, μέσω της Blur Studios, συμπεριλαμβανομένων του ‘Halo 2’, του ‘Mass Effect 2’, και του ‘BioShock Infinite’.