Τα hobbit του Lord of the Rings έκαναν μία επετειακή επανένωση!

Τουλάχιστον τα τρία από τα τέσσερα
22 Μαΐου 2018 15:11
Τα hobbit του Lord of the Rings έκαναν μία επετειακή επανένωση!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly , κυκλοφόρησε η είδηση ότι τρία από τα τέσσερα Hobbit του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών έκαναν μία επετειακή επανένωση εν όψει του Wizard World Philadelphia όπου και παραβρέθηκαν. Μέσα στα πλαίσια μίας ομιλίας τους που είχε τον τίτλο “Stories From The Shire: A Conversation With Elijah Wood, Sean Astin, and Billy Boyd”, απέδειξαν ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την πρώτη τους κοινή κινηματογραφική συνάντηση στο πρώτο μέρος της Τριλογίας, η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού.

Πρόσχαροι και ιδιαίτερα προσιτοί προς τον κόσμο εμφανίστηκαν οι Elijah Wood, Sean Astin και Billy Boyd, οι οποίοι έγιναν ευρύτερα γνωστοί στο φιλοθεάμον κοινό από τους ρόλους τους ως Frodo Baggins, Samwise Gamgee, και Peregrin “Pippin” Took αντίστοιχα. Ο τέταρτος της κομπανίας τους, ο Dominic Monaghan που υποδύθηκε τον Meriadoc “Merry” Brandybuck, δυστυχώς απουσίαζε.

Παρόλαυτα, στο convention ήταν, επίσης, ο Sean Bean που είχε ενσαρκώσει τον Boromir στην πρώτη ταινία, τον γενναίο πολεμιστή που θυσιάστηκε στην προσπάθειά του να σώσει «τους μικρούλησες» από τα Uruk-hai. Ο ηθοποιός έδειχνε εξίσου ενθουσιασμένος με το όλο γεγονός!

Οι Wood, Astin,και Boyd μεταξύ άλλων φωτογραφήθηκαν με τον Joonas Suotamo, τον πρωταγωνιστή του επερχόμενου Solo: A Star Wars Story, ο οποίος ερμηνεύει τον Chewbacca, με τον τελευταίο να αναρτά το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Λέτε να έχει κάποια σχέση το εν λόγω reunion με τα νέα που ξεπροβάλλουν ειδικά το τρέχον διάστημα για την σειρά Lord of the Rings του Amazon και το ενδεχόμενο να υπογράψει ο Peter Jackson τελικά ως σκηνοθέτης του project;