Sorry to Bother You: Το νέο trailer και οι αφίσες λένε τα πράγματα έξω από τα δόντια

Τελικά ποιό είναι το ‘κλειδί’ της επιτυχίας;
18 Μαΐου 2018 14:36
Sorry to Bother You: Το νέο trailer και οι αφίσες λένε τα πράγματα έξω από τα δόντια

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Annapurna Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer και αφίσες για το Sorry to Bother You, μία ιδιαίτερα ευφάνταστη κωμωδία όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν ο Lakeith Stanfield (Get Out, Atlanta) και η Tessa Thompson (Annihilation, Thor: Ragnarok). Η υπόθεση του έργου τοποθετείται σε μία εναλλακτική εκδοχή της πραγματικότητας στην σύγχρονη εποχή, στο Oakland των Η.Π.Α. όπου ο Cassius Green (Stanfield), ένας υπάλληλος εταιρείας telemarketing ανακαλύπτει τη ‘συνταγή’ της επαγγελματικής επιτυχίας, κάτι που όμως φυσικά έχει και το τίμημά του!

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Armie Hammer (The Social Network, Call Me By Your Name), Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, The Expendables), Steven Yeun (The Walking Dead, Mayhem), Omari Hardwick (Power, Kick-Ass), Jermaine Fowler (Superior Donuts), και ο Danny Glover (Lethal Weapon). Το σενάριο και την σκηνοθεσία του φιλμ επιμελήθηκε ο καταξιωμένος μουσικός Boots Riley, ο οποίος με αυτή την ταινία κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, σε παραγωγή των Nina Yang Bongiovi, Forest Whitaker, Charles D. King, και George Rush.

Η πρεμιέρα για το Sorry to Bother You έχει δρομολογηθεί στις αμερικανικές αίθουσες για τις 6 Ιουλίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν οι αφίσες και το σχετικό trailer: