Έχουμε το πρώτο trailer και φρέσκιες λεπτομέρειες για το ‘Glass’!

Η sci-fi τριλογία του M. Night Shyamalan ολοκληρώνεται!
28 Απριλίου 2018 06:42
Έχουμε το πρώτο trailer και φρέσκιες λεπτομέρειες για το ‘Glass’!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, μέσα στα πλαίσια του CinemaCon αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer του Glass, της τρίτης ταινίας με την οποία επισφραγίζεται η πολυσυζητημένη τριλογία επιστημονικής φαντασίας του M. Night Shyamalan.

Μεταξύ άλλων γνωστοποιήθηκαν καινούργια στοιχεία για το παραπάνω φιλμ που έρχεται να προστεθεί στο σύμπαν του Unbreakable και του Split. Οι φανταστικοί χαρακτήρες των David Dunn (Bruce Willis), του Elijah Price ή Mr. Glass (Samuel L. Jackson), και του Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) ή του ‘Θηρίου’, επανέρχονται στο προσκήνιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους εν προκειμένω.

Το cast συμπληρώνει η Sarah Paulson (American Horror Story series) που μας συστήνεται ως μία ψυχίατρος η οποία ειδικεύεται σε «όσα άτομα πιστεύουν ότι είναι υπερήρωες». Η Anya Taylor-Joy φυσικά και δεν λείπει από το επιτελείο των ηθοποιών ως η Casey Cooke, η μόνη αιχμάλωτη του ‘Θηρίου’ που βγήκε ζωντανή. Ο Spencer Treat Clark και η Charlayne Woodard, επιστρέφουν ως ο γιος του Dunn και η μητέρα του Price αντίστοιχα, από το Unbreakable.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Ashwin Rajan και Marc Bienstock μέσω της Blumhouse Production και της A Blinding Edge Pictures.

Το Glass θα διανεμηθεί από την Universal Pictures στην Νότια Αμερική στις 18 Ιανουαρίου του 2019, ενώ η Buena Vista International θα φροντίσει για την κυκλοφορία του στο εξωτερικό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: