Η Amy Adams υπέγραψε για το ‘The Woman in the Window’

Θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θρίλερ του Joe Wright
26 Απριλίου 2018 10:45
Η Amy Adams υπέγραψε για το ‘The Woman in the Window’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Amy Adams (Justice League, Arrival) αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο στο The Woman in the Window, το καινούργιο θρίλερ που θα σκηνοθετήσει ο δημιουργός του The Darkest Hour, Joe Wright σε παραγωγή της Fox 2000.

Ενδεχομένως κάποιοι να προβούν στους αντίστοιχους συνειρμούς σχετικά και με την κλασική ταινία Rear Window του Alfred Hitchcock. Πάντως, το φιλμ που ετοιμάζεται εν προκειμένω, αντλεί το υλικό του από το ομώνυμο βιβλίο του A.J. Finn, και μας αφηγείται την ιστορία μίας παιδοψυχολόγου με σοβαρή μορφή αγοραφοβίας (και μία τάση να αναμειγνύει αλκοόλ με τα φάρμακά της). Η ίδια δεν έχει αφήσει το σπίτι της εδώ και μήνες. Η γυναίκα όμως ξαφνικά γίνεται μάρτυρας ενός φρικτού εγκλήματος που αφορά μια οικογένεια η οποία μετακόμισε πρόσφατα στην γειτονιά της, αλλά κανείς, συμπεριλαμβανομένης και της αστυνομίας, δεν πιστεύει τα όσα ισχυρίζεται. Η ηρωίδα αρχίζει να αισθάνεται την αμφιβολία να την κατακλύζει ολοένα και περισσότερο, ενώ στο εξής αντιλαμβάνεται ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσει τη φαντασία από την πραγματικότητα.

Το μυθιστόρημα “The Woman in the Window” που έχει μεταφραστεί σε 38 γλώσσες παγκοσμίως, αναδείχθηκε σύντομα πρώτο στην λίστα με τα best-sellers των New York Times για το 2018, και μέχρι σήμερα αριθμεί τουλάχιστον 1 εκατ. αντίτυπα στις Η.Π.Α.

Την κινηματογραφική διασκευή του The Woman in the Window σεναριακά θα επιμεληθεί ο Tracy Letts, με τους Scott Rudin και Eli Bush να επωμίζονται καθήκοντα παραγωγού του όλου project.