Goosebumps: Haunted Halloween | Αυτός είναι ο τίτλος για το sequel από τις ‘Ανατριχίλες’

Ώρα για ουρλιαχτά vol.2!
25 Απριλίου 2018 09:00
Goosebumps: Haunted Halloween | Αυτός είναι ο τίτλος για το sequel από τις ‘Ανατριχίλες’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, μέσα στα πλαίσια του CinemaCon, ανακοινώθηκε από την Sony Pictures ο επίσημος τίτλος της κινηματογραφικής συνέχειας από τις ‘Ανατριχίλες’, που δεν είναι άλλος από το Goosebumps: Haunted Halloween.

Το φιλμ αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει με την ονομασία “Slappy Halloween”. Το πρώτο teaser δείχνει ότι ο Jack Black θα επιστρέψει ως η φωνή του ‘Slappy’, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν θα επανέλθει και ως ο συγγραφέας  R.L. Stine. Στους γνώριμους ρόλους τους από την πρώτη ταινία θα ξαναδούμε τους Dylan Minnette (Prisoners), Ryan Lee (Super 8) και την Odeya Rush (The Giver).

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Ken Jeong (Crazy Rich Asians), Wendi Mclendon-Covey (Bridesmaids), Chris Parnell (Hot Rod) Madison Iseman, Ben O’Brien, Caleel Harris και ο Jeremy Ray Taylor (IT).

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Ari Sandel ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Darren Lemke (Turbo).

Το sequel αντλεί το υλικό του και πάλι από την ομώνυμη σειρά βιβλίων, η οποία μέτρησε πάνω από 400 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο. Το πρώτο κεφάλαιο του Goosebumps που με προϋπολογισμό $58 εκατ. μεταφέρθηκε στο πανί της μεγάλης οθόνης, σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων αγγίζοντας τα $156.7 εκατ.

Το Goosebumps: Haunted Halloween θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις  12 Οκτωβρίου του 2018.