Venom: Στο νέο trailer ο Tom Hardy αποκαλύπτεται πια ως Venom!

Δεν υπάρχει πια γυρισμός για την μεταμόρφωση του Eddie Brock
24 Απριλίου 2018 09:05
Venom: Στο νέο trailer ο Tom Hardy αποκαλύπτεται πια ως Venom!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίε υμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Venom, το action φιλμ του ομώνυμου αντιήρωα ο οποίος ζωντανεύει στο πρόσωπο του Tom Hardy!

Ο αντίπαλος του Spider-Man, ο φωτογράφος Eddie Brock βιώνει την απόλυτη μετάλλαξη εξαιτίας του εξωγήινου συμβιωτικού παράσιτου που τον καθιστά ως ξενιστή του και τον αλλάζει ολοκληρωτικά. Ο ένας πλέον συνδέεται άρρηκτα με τον άλλον και ένα σκληροτράχηλο πλάσμα γεννιέται που κανείς δεν θα ήθελε να συναντήσει εμπρός του!

Ο Ruben Fleischer (Zombieland ) κρατάει εν προκειμένω την σκηνοθετική κλακέτα και έχει φροντίσει να μας δώσει σκηνικά πλούσια σε δράση, ένταση και περιπέτεια.

Στο cast της ταινίας ανήκουν επίσης οι: Michelle Williams (The Greatest Showman), Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story), Jenny Slate (Zootopia) και ο Woody Harrelson (the Hunger Games movies, True Detective).

Τις διαδικασίες παραγωγής συντονίζουν οι Avi Arad και Matt Tolmach μαζί και με τους Amy Pascal, Palak Patel και Eric Fineman για λογαριασμό της Columbia Pictures.

Το Venom θα είναι διαθέσιμο σε Α’ Προβολή στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: