It: Chapter 2 | Οι James McAvoy και Bill Hader στο sequel;

Ο ‘Professor X’ και ο ‘Barry’ ίσως εξερευνήσουν σκοτεινούς υπονόμους
14 Απριλίου 2018 14:34
It: Chapter 2 | Οι James McAvoy και Bill Hader στο sequel;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση ότι o James McAvoy και o Bill Hader είναι σε διαπραγματεύσεις για την προσθήκη τους στο cast του It: Chapter 2, το sequel του It από την New Line Cinema. Το επερχόμενο έργο, λοιπόν, αντλεί και πάλι το υλικό του από την ομώνυμη τρομακτική νουβέλα του Stephen King, εστιάζοντας στους δρώντες του πρώτου μυθιστορήματος, που ως ενήλικοι πλέον προσπαθούν να ξεπεράσουν την τραυματική εμπειρία που είχαν με τον τρομακτικό κλόουν Pennywise.

Η Jessica Chastain έχει ήδη υπογράψει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στο 2ο  κεφάλαιο της τρομακτικής ιστορίας, ενσαρκώνοντας την Beverly, το μοναδικό κορίτσι της αγοροπαρέας που μας συστήθηκε πέρυσι, το οποίο έχει γίνει πια μία πανέμορφη γυναίκα.

Ο McAvoy μπορεί να υποδυθεί τον συνεσταλμένο πιτσιρικά Bill τον οποίο στο πρώτο φιλμ είχε αναπαραστήσει ο μικρούλης Jaeden Lieberher, ενώ ο Hader θα μας παρουσιαστεί ως ο Richie, το πειραχτήρι της κομπανίας, τον οποίο είχε παίξει ο πρωταγωνιστής του Stranger Things, Finn Wolfhard.

Το σενάριο επεξεργάζεται ο Gary Dauberman, ενώ ο Andy Muschietti θα κρατήσει για ακόμη μία φορά την κλακέτα του σκηνοθέτη. Ο Bill Skarsgård φοράει ξανά το δολοφονικό χαμόγελο του Pennywise, και ετοιμάζεται να ξαναστοιχειώσει τα θύματά του.

Το ντεμπούτο του It: Chapter 2 έχει οριστεί να γίνει στις Η.Π.Α. στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019.