Ocean's 8 Official Trailer: Μία καλοστημένη απάτη από δαιμόνια μυαλά γένους θηλυκού

Η Sandra Bullock ξεκινάει τις κομπίνες με την παρέα της
12 Απριλίου 2018 18:15
Ocean's 8 Official Trailer: Μία καλοστημένη απάτη από δαιμόνια μυαλά γένους θηλυκού

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε το καινούργιο trailer του Ocean's 8, του φιλμ που δίνει συνέχεια στο franchise των ταινιών Ocean οι οποίες έκαναν πάταγο από το 2000 με τους Brad Pitt και George Clooney να ερμηνεύουν κεντρικούς ρόλους.

Το Ocean's 8 βοηθάει ώστε να αναβιώσει εκ νέου το γενικότερο concept , με την τρέχουσα μυθοπλασία να εστιάζει στην αδερφή του Danny Ocean,την Debbie. Η Sandra Bullock που ενσαρκώνει την συγκεκριμένη φυσιογνωμία επιστρατεύει το δικό της γκρουπ που έχει ιδιαίτερη έφεση στις ληστείες ώστε να δώσουν τα χέρια για ένα πολύ μεγάλο ‘κόλπο’.  Η βασική ηρωίδα οργανώνει ένα σχέδιο με το οποίο οι συνεργάτιδές της θα αποσπάσουν ένα παχυλό ποσό χρημάτων με αφορμή το Met Gala που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Νέα Υόρκη. Εκείνο λοιπόν, που επείγει είναι να ενώσει τις δυνάμεις της με τα σωστά άτομα με σκοπό να στεφθεί με επιτυχία η όλη επιχείρηση.

Το cast συγκροτούν επίσης: η Cate Blanchett ως η Lou, η Rihanna ως η Nine Ball, η Mindy Kaling ως η Amita, η Awkwafina  ως η Constance, η Helena Bonham Carter ως η Rose, η Anne Hathaway ως η Daphne Kluger και η Sarah Paulson ως η Tammy. Τον Matt Damon και την Dakota Fanning θα τους δούμε σε μία εμφάνιση-έκπληξη, ενώ ο James Corden θα αναπαριστά τον ερευνητή μίας ασφαλιστικής εταιρείας. Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima και η Katie Holmes.

Την κωμωδία αυτή της Warner Bros. και της Village Roadshow σκηνοθετεί ο Gary Ross (Seabiscuit, The Hunger Games) με την Olivia Milch να επωμίζεται καθήκοντα σεναριογράφου. Ο Steven Soderbergh, που ενορχήστρωσε την δράση της πασίγνωστης τριλογίας Ocean, και ο Jon Kilik βρίσκονται επίσης πίσω από την παραγωγή. Οι Michael Tadross, Susan Ekins, Sandra Bullock, Diana Alvarez και ο Bruce Berman είναι σε πόστο εξωτερικού παραγωγού.

Η πρεμιέρα του Ocean's 8 όσον αφορά τις αμερικανικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί στις 8 Ιουνίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: