Το sci-fi θρίλερ “Life on Mars” είναι η νέα ταινία του John Krasinski

Μετά τον θρίαμβο του ‘A Quiet Place’ συνεχίζει ακάθεκτος με νέα σχέδια
12 Απριλίου 2018 14:13
Το sci-fi θρίλερ “Life on Mars” είναι η νέα ταινία του John Krasinski

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, o John Krasinski ύστερα και από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το μεταποκαλυπτικό φιλμ του, A Quiet Place, σημειώνοντας εισπράξεις ύψους άνω των $85 εκατ. παγκοσμίως, βάζει πλώρη πια για καινούργια επαγγελματικά πλάνα.

Απ’ ό,τι φαίνεται πέρα από το κομμάτι της υποκριτικής κατέχει εξίσου καλά και εκείνο της σκηνοθεσίας, ώστε πλέον ο Krasinski να υπογράφει ακόμη μία συμφωνία με την Paramount Pictures για να ενορχηστρώσει τη  δράση του Life on Mars, ενός επιστημονικής φαντασίας θρίλερ όπου θα πρωταγωνιστήσει και ο ίδιος.

Το Life on Mars θα αποτελέσει κινηματογραφική διασκευή της ιστορίας της Cecil Castellucci που έχει τον τίτλο «We Have Always Lived on Mars», και θα εστιάσει σε μία ομάδα ανθρώπων οι οποίοι ζουν σε μία αποικία στον  Άρη μετά από ένα κατακλυσμικό γεγονός που κατέστρεψε τη Γη. Όταν μία από τις γυναίκες διαπιστώσει ότι μπορεί να αναπνεύσει τον αέρα του πλανήτη όπου επέλεξαν να μετοικήσουν, αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στο νέο τους ‘σπίτι’.

Στο φρέσκο αυτό εγχείρημα της μεγάλης οθόνης, ο Krasinski θα ενώσει και πάλι τις δυνάμεις του με τους παραγωγούς του A Quiet Place δηλαδή τους Michael Bay (Transformers), Andrew Form και τον Brad Fuller (Ouija, The Purge,Texas Chainsaw Massacre) της Platinum Dunes.