Fast & Furious 9: Η κόντρα του The Rock με τον Vin Diesel καλά κρατεί

O Johnson μπορεί να μην επιστρέψει για την επόμενη ταινία
04 Απριλίου 2018 22:22
Fast & Furious 9: Η κόντρα του The Rock με τον Vin Diesel καλά κρατεί

 Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του πρόσφατου The Fate of the Furious οι δύο εκ των πρωταγωνιστών είχε ακουστεί πως είχαν μαλώσει. Αναφερόμαστε στον Hobbs του Dwayne Johnson και τον Dominic Toretto του Vin Diesel, οι οποίοι φαίνεται πως δεν θα πήγαιναν καθόλου καλά στο πλατό της ταινίας, με τον πρώτο μάλιστα να εκφράζει δημόσια την δυσαρέσκεια του για έναν συμπρωταγωνιστή -χωρίς να τον κατανομάζει- μέσω του Instagram. 

Ερχόμαστε στο τώρα, με τον The Rock να επιβεβαιώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Rolling Stone πως η κόντρα με τον Vin Diesel καλά κρατεί και ότι δεν γύρισαν ούτε μια σκηνή μαζί στο ίδιο πλατό. 

Σωστά. Δεν ήμασταν σε καμία από τις σκηνές μαζί. 

Ο Vin και εγώ είχαμε μερικές συζητήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας σημαντικής κατ'ιδίας στο τρέιλερ μου. Και αυτό που αντιλήφθηκα είναι πως έχουμε θεμελιώδεις διαφορές στις φιλοσοφίες μας και στο πως προσεγγίζουμε την δημιουργία ταινιών και τις συνεργασίες. Μου πήρε μερικό καιρό αλλά είμαι ευγνώμον που ξεκαθαρίστηκε. Είτε δουλέψουμε ξανά μαζί είτε όχι. 

Αφότου επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν, έδωσε τροφή στις φήμες που τον θέλουν λόγω της έχθρας αυτής να μην επιστρέφει για το αναπόφευκτο Fast and Furious 9

Δεν είμαι αρκετά σίγουρος. Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνομαι στο να κάνω το spinoff (Hobbs and Shaw) όσο καλύτερο μπορεί να γίνει, όμως του εύχομαι τα καλύτερα και δεν τρέφω καμία άσχημη πρόθεση, λόγω της σαφήνειας που έχουμε. Πράγματι μπορείς να σβήσεις το σημείο με την 'άσχημη πρόθεση'. Θα αφήσουμε μόνο τη σαφήνεια. 

Η εμφάνιση του στo spinoff φιλμ του Fast & Furious του 2019 που θα είναι παρέα με τον Deckard Shaw του Jason Statham, θεωρείται δεδομένη, όμως από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά.