"I'm back" είπε ο Arnold Schwarzenegger μετά την εγχείριση καρδιάς

Ξεπέρασε τα χειρότερα ο "Terminator"
01 Απριλίου 2018 15:49

Τους απανταχού fans του καρδιοχτύπησε ο εμβληματικός Arnold Schwarzenegger όταν εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο την Πέμπτη για να υποβληθεί σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Το TMZ που έβγαλε πρώτο την είδηση αναφέρει πως πήγε για αντικατάσταση βαλβίδας με καθετήρα, μια διαδικασία που σε ένα βαθμό είναι πειραματική. Δυστυχώς, οι φοβίες των γιατρών επιβεβαιώθηκαν και παρουσιάστηκαν επιπλοκές, ωστόσο ήταν έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο και πραγματοποίησαν επί τόπου την εγχείριση. 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός υποβάλλεται σε εγχείριση καρδιάς. Το 1998 αντικατέστησε την αορτική βαλβίδα του αν και ο γιατρός του του είχε συμβουλέψει πως δεν ήταν απαραίτητο να γίνει εκείνη την περίοδο. Ο Schwarzenegger, όμως, αποφάσισε να την κάνει μιας και το ιστορικό της οικογένειας του ήταν βεβαρημένο με καρδιακά προβλήματα και όσο μεγάλωνε οι πιθανότητες επιπλοκών θα ήταν μεγαλύτερες. 

Η εγχείριση ολοκληρώθηκε με επιτυχία ύστερα από αρκετές ώρες στο χειρουργείο και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, Daniel Ketchell, μόλις ξύπνησε ο Arnold είχε ήδη τα κέφια του αφού είπε την ατάκα "I'm Back" παραφράζοντας την διάσημη ατάκα από τον ομώνυμο χαρακτήρα που υποδύθηκε στο Terminator. Αφού ξεστόμισε αυτή την επική ατάκα που αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες στον κινηματογράφο να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον 70χρονο "Εξολοθρευτή".